Facebook hozzászólás
477

Az oltásnál nem veszik előre a királyi család tagjait

Katalin hercegné megkapta az első oltását

A cambridge-i hercegné pénteken kapta első oltását, miután hazatértek Skóciából. Az Instagramon tudatta követőivel a hírt.

Katalin hercegné szombaton az Instagramon tudatta a követőivel, hogy pénteken megkapta az első adag oltását a koronavírus ellen. A hercegné Vilmos herceggel eltöltött skóciai útja után ment el a londoni Tudomány Akadémián létrehozott oltóponthoz, ahol egy egészségügyi szakember beoltotta.

Nagyon hálás vagyok mindenkinek aki részt vesz a vírus elleni védekezésben. Köszönök mindent, amit csináltok.

kommentálta Katalin az oltásról készült képen.

 

Hercegnőhöz méltóan, Katalin egy csinos bézs színű, rövidujjú felsőben és egy kényelmes sötét színű farmerben ment oltakozni, amelynek a helyszíne egy rövid autóútra található a Kensington-palotától, ahol férjével és három gyermekükkel londoni tartózkodásuk idején megszállnak.

Katalin férje, Vilmos a hónap elején kapta meg a vakcináját, felesége csak hetekkel később. Angliában nem veszik előre a királyi család tagjait, akkor jutnak oltóanyaghoz, ha sorra kerülnek. A kommentelők szerint ez nagyon szimpatikus, és örülnek, amiért Katalin is beoltatta magát.

Még több hír a királyi családról:



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!