Facebook hozzászólás
48

Tippek a lendületes iskolakezdéshez

Bár épp most lett vége a tanításnak, alig egy-két hét, és máris itt a sulikezdés: a gyerekeket pedig időben fel kell erre készíteni. Nőként ez nagyon sokszor megterhelő, ha a füzetválasztékot nézzük, és mindig van egy kis bökkenő…

A gyerek ízlésének nehéz megfelelni. Egyre nagyobb presztízskérdést csinálunk abból mi is anyaként, hogy a gyermekünk füzetei tükrözzék az ő személyiségét, vagy éppen a kedvelt témáit keressük a borítókon, ez pedig sokszor nagyon nehéz.

Minden tanév előtt roskadásig tele vannak az üzletek polcai szebbnél szebb füzetekkel minden korosztály számára. De valahogy pont az a mesefigura vagy pont az a téma nem található, amit a mi porontyunk kedvel.

Mivel tehetjük mégis izgalmassá az évkezdést?

A tankönyvek borítói úgysem lesznek olyan hívogatók a srácok számára, mert az ugye tanulásra való, na de a myprintpix.hu egyedi füzetei sokkal több színt és kedvet tudnak vinni a szeptember elsejei kötelező programba.

Ahelyett, hogy azon kapnánk magunkat, hogy a tizenharmadik papírboltból is csalódottan távozunk, tervezzünk! Nem kell egyezkedünk a boltvezetővel, hogy a következő áruszállítmányt ki se pakolja, amíg mi nem néztük át a füzeteket.

Mi lenne, ha a myprintpix.hu szerkesztőfelülete elé ültetnénk a nebulót, hogy tervezze meg a saját füzet borítóját? Persze ez nem a 65 forintos füzet lesz, de az tuti, hogy örömmel fog jegyzetelni bele, ami ugye nem egy utolsó szempont.

Saját ötletek, saját elképzelés

Amellett, hogy a gyermekek kreativitását is fejleszti az ötlet, még azt is ki lehet jelenteni, hogy ilyen másnak nem lesz. Ez pedig a gyerekeknek egy olyan magabiztosságot és büszkeséget ad, amire az üzletekben megvásárolható füzetek nem képesek.

A tervezés folyamata pedig pofonegyszerű. Mehet a borítóra saját fotó, különleges hátterek, maszkok, keretek vagy éppen piktogramok is. Még egyedi szöveget is tehet rá a gyermek a füzetre, amit a szövegszerkesztőkhöz hasonlóan tud szerkeszteni.

Emellett pedig a kreativitásának megfelelően szabadon szárnyalhat a fantáziája. Nem csak a tervezés öröme lesz az egyetlen olyan szempont, amiért megéri az egyedi füzetek megrendelése.

Különleges tanévkezdés otthonról

Már az iskolakezdés előtt, amikor még csak az előkészületek folynak, el lehet kezdeni a tervezést is. Két szelet dinnye között a medence mellett is könnyűszerrel ki tudják találni a borítók mintáját.

Nem akadály az sem, hogy nincs semmi ötlet, mert rengeteg sablonháttér várja az “ifjú grafikusokat”. És mielőtt még felmerülne a kérdés önben, hogy hogyan fog kinézni a füzet, segítünk.

A szerkesztőfelület rendelkezik előnézeti ablakkal, így azonnal élőben látszik a végeredmény: akár a borító eleje, akár a hátulja is. Külön-külön szerkeszthető mindkét oldala az irkának, amit meg is lehet tekinteni. Ezenkívül pedig vonalas, négyzetrácsos és sima füzet választható a kínálatból.

Látogasson el a fent említett weboldalára, és bízza a gyermeke fantáziájára a tervezést. A megrendelés pedig néhány munkanap alatt elkészül, így gyorsan a kezébe is veheti az egyedi füzeteket.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!