Facebook hozzászólás
9

Zárt kerítés mögött nyugodtan napozhatsz, medencézhetsz!

Az ingatlant határoló kerítések számos funkciónak meg kell, hogy feleljenek, de a legtöbb családiház-tulajdonos számára talán a dekoratív, esztétikus megjelenés a legfontosabb, amikor választás előtt áll.

Sokan csak az esetleges csere esetén ébrednek rá, hogy a karbantartási igény és az időtállóság is legalább ennyit nyomnak a latban. Ahogyan fontos szempont lehet az is, hogy a kerítés biztosítsa a privát szférát, a magánélet védelmét, amelyre megoldást jelenthet a Kerítés Profil által forgalmazott alumínium zárt kerítés elem.

Amennyiben most kell döntened arról, milyen kerítést válassz, érdemes megfontolni a hagyományos kerítés-alapanyagoknál valamivel drágább, de hosszú távon megtérülő alumíniumkerítések beszerzését. Mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak! 

Milyen szempontokat vegyél figyelembe?

Még a legegyszerűbb kerítés is jelentős beruházás, ha pedig cifrázni szeretnéd vagy korszerű anyagokat választasz, még mélyebben a zsebedbe kell nyúlni, viszont nem néhány évre, hanem évtizedekre szólnak. A legjobb alapanyagot keresve felmerül a kérdés, hogy melyiket válasszuk, milyen szempontokat vegyünk figyelembe?

A kerítések kijelölik az ingatlanok határait, alapvetően a magántulajdon védelmét hivatottak szolgálni, ezért masszív, stabil szerkezetre van szükség. Hozzájárulnak az ingatlan nívós megjelenéséhez, így az esztétika szintén fontos szempont.

Hogy milyen anyagú, milyen típusú és stílusú kerítés lesz számunkra megfelelő, az egyéni preferencia kérdése, de érdemes a stabilitást, a karbantartási igényt szem előtt tartva, és az árat sem figyelmen kívül hagyva meghozni a döntést. Lényeges kérdés lehet a kerítés magassága, illetve az, milyen belátást enged.

Ne legyen rá gondod!

Amikor az esztétikai szempontot vesszük figyelembe, gondoljunk arra, hogy stílusában illeszkedjen az épülethez, valamint a környezethez is. Fából változatos kerítéseket építhetünk, mind az elrendezést, mind a színeket tekintve, ráadásul könnyen megmunkálható és viszonylag olcsó, így kedvelt alapanyag.

A hagyományos fémkerítések sokak szemében a masszív, betörésbiztos megoldást jelentik, ráadásul a különféle megmunkálásoknak köszönhetően sokfélék lehetnek.

Mindkettő legnagyobb hátránya azonban, hogy a tartósság és a megfelelő küllem és állag érdekében rendszeres és – az élettartamra vetítve – költséges karbantartást igényelnek.

A korszerű alumíniumkerítések viszont garantálják az időtállóságot és a szépséget, miközben gondozást nem igényelnek, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a kártevőknek és a korróziónak.

Élvezd a kert adta lehetőségeket zavartalanul!

A belátást megakadályozó zárt kerítések nagyszerű alternatívát kínálnak azok számára, akik teljes nyugalomban szeretnék élvezni a kertet, a szomszédok és az idegenek elől elzárva napozni, pihenni, medencézni.

De akkor is jó választást jelentenek, ha rendezetlen vagy forgalmas környezet vesz minket körül, mivel a kilátást is akadályozza, a szennyeződéseket és a zajokat is csökkenti.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

Egyéb

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!