Facebook hozzászólás
0

5 tipp az irodai fürdőszoba berendezéséhez

Az irodai fürdőszoba berendezése rendkívül fontos a dolgozók jólléte és megfelelő közérzete érdekében. Hogyan célszerű berendezni a helyiséget úgy, hogy az stílusos és praktikus is legyen? Alábbi cikkünkben 5 konkrét, bevált tippet mutatunk, amelyeket mindenképp érdemes megfogadni!

1. Törekedjünk a minimalizmusra!

A legfontosabb, hogy soha ne zsúfoljuk túl bútorokkal a helyiséget. Ugyanis az irodai fürdőszobában mindenkinek kényelmesen el kell férnie, ezért fölösleges bútordarabokat ne helyezzünk oda, még akkor se, ha alapvetően illenének az összképbe. Csakis a szükséges lakberendezési tárgyakat biztosítsuk, és próbáljuk meg minél tágasabban berendezni a helyiséget. Minél szellősebb a fürdőszoba, annál könnyebb takarítani, illetve annál egyszerűbb a használata is.

2. Válasszunk strapabíró, de mutatós bútorokat és kiegészítőket!

Legyen szó a fürdőszobai polcokról vagy kisszékekről, esetleg a szárítóról, a minőségről soha ne mondjunk le. Ne feledjük, hogy ezeket a tárgyakat és berendezéseket jóval gyakrabban használják majd, mintha otthoni fürdőszobai kiegészítőkről beszélnénk. Éppen ezért bírniuk kell a strapát, és hosszú távon is ugyanolyan megbízhatóságot kell nyújtaniuk. Lehetőleg erős fából, műanyagból vagy fémből készített bútorokat vásároljunk.

TIPP: Kádparaván segítségével megakadályozhatjuk a víz kifröccsenését a zuhanyzóból, így a fürdőszoba soha nem fog úszómedencévé válni. Szereljünk fel egy stílusos üveg kádparavánt, lehetőleg edzett üvegből, ami nehezen sérül, ám ha mégis, akkor nincsenek szilánkok és biztonságosan törik.

3. Teremtsünk megfelelő fényviszonyokat!

Szereljünk fel energiatakarékos, de kellően fényes LED izzókat. A költségek alacsonyan tartása érdekében akár mozgásérzékelős lámpákat is használhatunk, hogy biztosan ne maradjanak égve. Itt aranyszabály, hogy a fürdőszobának nem egy félhomályos, hanem egy teljesen fényes helyiségnek kell lennie. Ez sokat jelent a megfelelő közérzetet tekintve is, hiszen senki sem szeret egy sötét fürdőszobában akár csak egy kézmosás erejéig is időt tölteni.

4. Döntsünk produktivitást ösztönző színek mellett!

A munkahelyi hatékonyságot jellemzően zöld, kék, sárga és piros színekkel növelhetjük. Természetesen nem kötelező mindegyiket használni, csupán azt, vagy azokat érdemes megkeresni, amelyek már passzolnak a cég meglévő imidzséhez. Kerüljük a sötét csempék vagy tapéták felragasztását, hiszen ezekkel a színekke rombolhatjuk a munkamorált. Akár lakberendezési tanácsadó segítségét is kérhetjük, hogy végül biztosan az ideális döntést hozzuk meg.

5. Dobjuk fel a hangulatot egy mutatós vászonképpel!

A klasszikus, milliónyi színben pompázó tengeri élővilágot ábrázoló képekkel soha nem lőhetünk mellé. Persze akár egy világos árnyalatokkal rendelkező absztrakt vagy barátságos tájkép is telitalálat lehet. Tartsuk szem előtt, hogy a képnek igazán pozitívnak és inspirálónak kell lennie – olyannak, amely még a legzordabb téli napokon is vidámságot és melegséget csempész a dolgozók szívébe.

A fenti tanácsok segítségével még az irodai fürdőszobából is kihozhatjuk a maximumot. Legyen kiindulópont az irodában tartózkodók és nap mint nap dolgozók komfortérzete, és tegyünk meg mindent a higiénia és a modern, kényelmes berendezés érdekében. Ha mindezekre odafigyelünk, azzal remek szolgálatot teszünk minden egyes alkalmazottunk és irodába érkező ügyfelünk számára is.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

5 tipp az irodai fürdőszoba berendezéséhez

Az irodai fürdőszoba berendezése rendkívül fontos a dolgozók jólléte és megfelelő közérzete érdekében. Hogyan…

Ezért szeretjük nőként a harisnyanadrágot viselni

A női lét egyik legfontosabb eleme a külső megjelenés, ami a mindennapok szerves része. Éppen ezért napi szinten…
1 / 3 459

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!