Egyen különlegeset, ami most igazából jót tesz!
Ha idén a tengerpartra is ellátogat, bizonyára az ön tányérjára is kerül majd a tenger gyümölcseiből. Íme néhány indok, amiért nem kell ellenállnia a finom falatoknak. Mit tartalmaznak a tenger gyümölcsei?
Lazac: kalcium, szelén, D-vitamin, E-vitamin, omega-3 zsírsavak.
A halolajak bőséges forrása, amelyek jót tesznek a hormonháztartásnak és a csontoknak.
Garnélarák: B12-vitamin, szelén, vas, omega-3 zsírsavak.
Kiváló szív- és érrendszervédő hatású, serkenti a szénhidrát-anyagcserét és a vörösvértestek képződését.
Kagyló: szelén, cink, jód, króm.
Anyagcsere-javító, véd a káros szabad gyökök ellen, jótékonyan hat a vércukor- és a koleszterinszintre.
A grillpartik megégett rostonsültjei rákkeltőek lehetnek! Az E-vitaminban gazdag, olívaolajos pác védelmet nyújthat az égéstermékben lévő szabad gyökökkel szemben.
Hozzászólás zárolva.