Facebook hozzászólás
70

Egyen különlegeset, ami most igazából jót tesz!

Ha idén a tengerpartra is ellátogat, bizonyára az ön tányérjára is kerül majd a tenger gyümölcseiből. Íme néhány indok, amiért nem kell ellenállnia a finom falatoknak. Mit tartalmaznak a tenger gyümölcsei?

Lazac: kalcium, szelén, D-vitamin, E-vitamin, omega-3 zsírsavak.

A halolajak bőséges forrása, amelyek jót tesznek a hormonháztartásnak és a csontoknak.

Garnélarák: B12-vitamin, szelén, vas, omega-3 zsírsavak.

Kiváló szív- és érrendszervédő hatású, serkenti a szénhidrát-anyagcserét és a vörösvértestek képződését.

Kagyló: szelén, cink, jód, króm.

Anyagcsere-javító, véd a káros szabad gyökök ellen, jótékonyan hat a vércukor- és a koleszterinszintre.
A grillpartik megégett rostonsültjei rákkeltőek lehetnek! Az E-vitaminban gazdag, olívaolajos pác védelmet nyújthat az égéstermékben lévő szabad gyökökkel szemben.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

PÉLDA-KÉP

1 / 258

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!