Facebook hozzászólás
177

A főnök jó szobája

Szilvásy Judit – Feng Shui kalauz tippek irodára című könyvéből: A főnöki szoba elhelyezkedése irodán belül a legfontosabb, ugyanis a vezető Feng Shuiján áll vagy bukik egy vállalkozás.

Már a szoba kiválasztásával kezdődik a Feng Shiu munka. A vezér irodája lehetőleg ne feküdjön lépcsővel vagy lifttel szemben, mert az a kedvező energia-áramlásokat elviszi. A Feng Shui tanítása szerint a megtermelt pénzt az ilyen elrendezés magával sodorja. Ha nincs más választásunk, akkor tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy szobája bejárata hangulatos legyen: helyezzünk növényeket az ajtóhoz, a folyósón legyen megfelelő a világítás, használjunk kellemes színeket és jó atmoszférát sugárzó képeket. A főnöki szoba- a folyosó végén- energetikai szempontból szintén nem jó, mert a túl hosszú egyenes folyosó az energiák felgyorsulnak, és energianyílként veszélyeztethetik pályafutását. Megoldásként az üres, sivár folyosó mindkét oldalára átellenesen tegyünk bútorokat (1-1szék, kisebb szekrényke). Így az energia lelassul. A vezető irodája legyen távol a mellékhelyiségektől is. A tisztátlan energiák nincsenek jó hatással karrierjére.

Legjobb a négyszögletes szobaforma, ne legyen benne a síkból kiálló pillér, oszlop, kiszögellés. Válasszunk számára nagyobb helyiséget mint a többieknek, ezzel is jelezve tekintélyét. Az íróasztal helye kulcsszerepet tölt be az ideálisan berendezett főnöki irodában. Széke mindig fal előtt legyen. Ez biztonságérzetet ad, ellenkező esetben úgy érezheti magát, mintha állandó ellenőrzés alatt lenne.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!