„Alexandra szerint az epres egyszerűen szuper!”
Bár már tavaly december óta kaphatók Magyarországon, sőt az első kávézó is megnyílt, de csak a minap tartották a Haagen-Dazs jégkrémek hivatalos bemutatóját Budapesten.
Sokan a világ legfinomabb fagylaltjának tarják ezeket a jégkrém költeményeket. Nos, ez ízlés dolga, de az kétségtelen, hogy a Haagen-Dazs több szempontból is különleges.
A termékek semmilyen mesterséges összetevőt (íz- és színfokozót, emulgáló- és tartósítószert) nem tartalmaznak, és csak minimális mértékben habosítottak. A tradicionális fagylaltok készítésekor általában 50 százalék a levegő aránya, a Haagen-Dazs jégkrémekben pedig csupán 16 százalék. Népszerűségében minden bizonnyal szerepet játszik az is, hogy a legkiválóbb alapanyagokból készül: valódi madagaszkári vaníliából, friss, első osztályú gyümölcsökből, belga csokoládéból, stb.
A selymes, krémes íz a szájban bomlik ki igazán, így egy-egy falatot hosszan lehet élvezni.
24 féle ízkombinációban készül, és a világ 70 országában kaphatók a Haagen-Dazs jégrémek. Havonta több, mint 5 millió 90 grammos fagylaltgombócot vásárolnak a márka rajongói.
A bemutatóra én egy autentikus bírálót is vittem magammal. Fagyirajongó, 7 éves Alexandra unokámat. A megkóstolt ízek közül megfellebbezhetetlen véleménye szerint az eperkrémes a nagy eperdarabokkal isteni és szuper. S persze a bemutató után azt követelte, menjünk azonnal az Aréna Plazaba és kóstoljuk meg a többit!
Hozzászólás zárolva.