Facebook hozzászólás
529

Joghurtos uborkaturmix

A nyári hőségben íme egy előételként, leves helyett kínálható egyszerű, hűsítő recept.

Hozzávalók: (4 személyre)

6 doboz natúr joghurt

60 dkg kígyó uborka

kis fej vöröshagyma (vagy új hagyma)

1 fej fokhagyma

só, fehér bors, citromlé, friss kapor

Elkészítés:

A hozzávalókat megtisztítjuk, a hagymát, fokhagymát felvágjuk, az uborkát felkarikázzuk, és az összes hozzávalót a joghurttal betesszük a turmixgépbe, vagy egy nagy tálba, ha botturmix gépünk van. Az egészet összeturmixoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal, citromlével, kaporral – ízlés szerint.

Hosszú üvegpohárba töltjük, szélét uborka karikával díszíthetjük.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!