Facebook hozzászólás
185

Fehér-zöld rizses (olasz recept)

Hétvégére valami bőséges, háromfogásos ebédet tálalunk fel többnyire, ha időnk engedi. Estére ilyenkor elég valami könnyű vacsora. Íme.

Hozzávalók: (4 személyre)

350 gr rizs

500 gr tök

250 gr Mozarella sajt

2 evőkanál olíva olaj

4 evőkanál reszelt parmezán sajt

só, friss bazsalikom

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a tököt, és vágjuk vékony szeletekre. Tegyük egy serpenyőbe, adjunk hozzá egy evőkanál vizet, s főzzük meg. (semmi mást ne adjunk hozzá!) Főzzük meg a rizst, szeleteljük fel a mozarellát.  Tegyük egy tálba a rizst, adjuk hozzá a tököt, majd a mozarellát, ami megolvad a meleg rizstől és töktől. Sózzuk meg, öntsük le az olíva olajjal, szórjuk meg a parmezán sajttal és a friss bazsalikommal. Máris tálalhatjuk.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Várják a jelentkezőket – legalább 100 000 fát ültetnek el a Nemzeti Faültetés…

Csányi Vilmos etológus, Geszti Péter, Litkai Gergely és az ötletgazda, a 10 millió Fa alapítója, Bojár Iván András,…

Rendezvényszervezés szállodában

Amikor a rendezvényszervezésre terelődik a szó, sokan úgy gondolják, hogy ez csupán egy hobbi, amit unatkozó…
1 / 3 461

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!