Facebook hozzászólás
267

Padlizsánkrém grillezett paprikába töltve

Egyszerű, zöldséges előétel nyár végére.                       

Hozzávalók: 2 padlizsán, 4 darab tölteni való paprika, 2 deci olaj, 4 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, só, bors.

Elkészítése: a padlizsánt egészben, héját kicsit megvágva forró sütőben erősen megsütjük, lehűtjük, majd héjától megtisztítjuk. Összeturmixoljuk, fűszerezzük, majd folyamatos vékony sugárban hozzáadjuk az olajat, a végén pedig a finomra vágott vöröshagymát, reszelt fokhagymát. A félbevágott, kimagozott paprikákat kevés forró zsiradékon grillezzük. Ha kihűltek, habzsák segítségével megtöltjük a krémmel.

A cikk a Konyha&Fürdő magazin 2010/3. számában jelent meg.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!