Facebook hozzászólás
265

Padlizsánkrém grillezett paprikába töltve

Egyszerű, zöldséges előétel nyár végére.                       

Hozzávalók: 2 padlizsán, 4 darab tölteni való paprika, 2 deci olaj, 4 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, só, bors.

Elkészítése: a padlizsánt egészben, héját kicsit megvágva forró sütőben erősen megsütjük, lehűtjük, majd héjától megtisztítjuk. Összeturmixoljuk, fűszerezzük, majd folyamatos vékony sugárban hozzáadjuk az olajat, a végén pedig a finomra vágott vöröshagymát, reszelt fokhagymát. A félbevágott, kimagozott paprikákat kevés forró zsiradékon grillezzük. Ha kihűltek, habzsák segítségével megtöltjük a krémmel.

A cikk a Konyha&Fürdő magazin 2010/3. számában jelent meg.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Rehabilitáció és egészségmegőrzés Hévízen

A kor előrehaladtával jelentkező mozgásszervi problémák az életminőség jelentős romlását okozhatják, különösen, ha…

7 dolog, ami télen is kiváló kerti elfoglaltság lehet

Ahogy beköszönt a tél, sokan hajlamosak elfeledkezni a kert nyújtotta lehetőségekről, pedig ilyenkor is rengeteg…
1 / 3 462

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!