Facebook hozzászólás
272

Brokkoli krémleves

A brokkoli krémleves egyszerűen és gyorsan elkészíthető, jól eláll a hűtőben, hamar melegíthető és asztalra adható leves. A gyerekek színes levesgyönggyel szeretik, de fokhagymás kenyérkockákkal is kitűnő.

Hozzávalók:

egy fej brokkoli

2 dl főzőtejszín

leveskocka

só, bors, szerecsendió

A brokkolit felvágjuk, leveskockát dobunk mellé és megfőzzük. Ha puha, akkor kivesszük, turmixba rakjuk borssal és szerecsendióval ízesítjük, a tejszínnel leturmixoljuk. A levéből tehetünk hozzá, hogy a megfelelő sűrűségű legyen a leves. A végén sózható, ha ha szükséges.

Mindenféle levesbetéttel nagyon finom, de csészében is fogyasztható.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!