Készítsünk ananászbólét a férfi locsolóknak!
Ha érett férfi locsolók érkeznek húsvét hétfő reggelén, ne a hagyományos pálinkával köszönjük meg az öntözést. Készítsünk nekik egy különleges, ám egyáltalán nem alkoholmentes, mégis jókedvet hozó frissítőt!
Hozzávalók
(8 személyre)
1 friss ananász vagy
1 doboz ananászbefőtt (850 grammos)
6 evőkanál kókuszlikőr
4 evőkanál rum
3 evőkanál citromlé
7 deci behűtött ásványvíz
1,4 liter behűtött félszáraz fehérbor
Elkészítése
A friss ananászt kis kockákra felvágjuk (a konzerv esetében a levét leszűrjük, és a lét hideg helyre tesszük). Az ananászdarabokat egy bólés tálba szórjuk, majd hozzáöntjük a kókuszlikőrt, a rumot ás a citromlét. Lefedjük és egy-két órát érleljük. Fogyasztáskor felöntjük a jól behűtött ananászlével, az ásványvízzel és a fehér borral.
További ananászos és egyéb finomságokért kattints ide!
Hozzászólás zárolva.