Hideg citromos avokádó-krémleves
Az avokádó tele van vitaminnal, az egyik legegészségesebb gyümölcs. Bár magában, nyersen is isteni, ez a leves egészen különlegessé varázsolja. Igazi ünnepi fogás – meleg napokra.
Hozzávalók
● 3 érett avokádó
● 4 deci húsleves
● 1 deci száraz fehérbor
● 2 deci tejszín
● 1 evőkanál olívaolaj
● 1 citrom leve
● só, őrölt bors
Elkészítése
Az avokádók belsejét kikaparjuk, és a citromlével, sóval, törött borssal összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a bort, az olívaolajat és a húslevest, valamint a tejszín felét, és újra összedolgozzuk. Lehűtjük, majd tálaláskor a maradék tejszínből vert kemény habgombócokkal és pirított sajtos bagettel tálaljuk.
● A tálalás mindig fontos, jobb lesz az ember étvágya, ha nemcsak finom, hanem szép is, amit elé tesznek. Ehhez a különleges zöld színű leveshez nagyon passzol az üvegtányér (még ha el is tér a készletünk többi darabjától), ráadásul 3 darab csak 490 forintba kerül!
Az Életforma Shopban többféle jópofa tányért találsz még fából és kerámiából is.
● További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!
Hozzászólás zárolva.