Facebook hozzászólás
289

Citromhéjjal sütött laskagombakalap parmezánnal

Egyszerű, gyors, de tuti, hogy bárkit lenyűgözöl vele! Igazi különlegesség, amelyet bármilyen alkalomra elkészíthetsz! Akár előételként, akár egy délutáni eszegetésre vagy könnyű vacsoraként is remek fogás.

Kép: Samsung

Hozzávalók
(4 személyre:)

8–12 laskagombakalap
1 citrom  héja lereszelve
citrombors, kakukkfű
olívaolaj
parmezán

Elkészítése
A laskagomba szárát vágjuk le, csak a kalap maradjon. Olajozzuk be, majd szórjuk meg citromborssal, kakukkfűvel, és reszeljük rá a citrom héját. Hőlégkeveréses módban, 200 Celsius-fokon süssük 15 percig.  Tálaláskor szórjuk meg alaposan reszelt parmezánnal, és kínáljunk hozzá pirítóst. (Forrás: Stiller Tamás mesterszakács, Samsung)

 

Életforma-tippek

Ehhez a könnyű és gyors ételhez talán túlzás egy tepsi, valószínűleg alkalmasabb egy sütőlap. Sőt, valószínűleg kiváló lehet egy pizzasütő alkalmatosság is, valószínűleg abban még finomabbra sülhet a laskagomba. A sütőlap ára 990 forint, a pizzasütőé 1.590 forint.

Persze, ha valaki nem akar ilyen formabontó módon sütni, az az Életforma Shopban nagyon sokféle tepsi között is válogathat.

További Életforma-receptek itt!


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!

 

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!