Facebook hozzászólás
381

Krémleves savanyú káposztából

Kis változtatás, és máris még újabb és még finomabb levesekkel lephetjük meg a téli, forró levek híveit. Persze mondani sem kell, hogy egy kis savanyú krémes káposztáról van szó…

Krémleves – Kép: wikipedia

Hozzávalók
● 25 deka savanyú káposzta
● 1 fej vöröshagyma
● 6 deci húsleves alaplé
● 4 evőkanál olaj
● 2 babérlevél
● borsikafű
● tejföl
● ízlés szerint só
● bors

Elkészítése
Az olajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a savanyú káposztát. Beletesszük a babérleveleket és a fűszereket, felöntjük a húsalaplével. Forrás után körülbelül 15 percig főzzük, majd összeturmixoljuk, a végén 2-3 kanál tejföllel dúsítjuk és ízesítjük.

Életforma-tippek

Ez a finom meleg káposztás krémleves igazán jó ötlet. Ugyanilyen jó az is, hogy ehhez az igazi decemberi leveshez kerámia levesestálat javasolunk,amelyhez ráadásul  fonott kosarat és fedőt is ajánlunk hozzá!

Az Életforma Shopban azért ezen kívül is érdemes más szép dolgokat is keresni az ünnepi ajánlatok között!

További Életforma-receptek itt!


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!