Krémleves savanyú káposztából
Kis változtatás, és máris még újabb és még finomabb levesekkel lephetjük meg a téli, forró levek híveit. Persze mondani sem kell, hogy egy kis savanyú krémes káposztáról van szó…
Hozzávalók
● 25 deka savanyú káposzta
● 1 fej vöröshagyma
● 6 deci húsleves alaplé
● 4 evőkanál olaj
● 2 babérlevél
● borsikafű
● tejföl
● ízlés szerint só
● bors
Elkészítése
Az olajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a savanyú káposztát. Beletesszük a babérleveleket és a fűszereket, felöntjük a húsalaplével. Forrás után körülbelül 15 percig főzzük, majd összeturmixoljuk, a végén 2-3 kanál tejföllel dúsítjuk és ízesítjük.
● Ez a finom meleg káposztás krémleves igazán jó ötlet. Ugyanilyen jó az is, hogy ehhez az igazi decemberi leveshez kerámia levesestálat javasolunk,amelyhez ráadásul fonott kosarat és fedőt is ajánlunk hozzá!
● További Életforma-receptek itt!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!
Hozzászólás zárolva.