Facebook hozzászólás
855

Elzászi káposztás kacsa

A savanyú káposzta nem csak magyaros ételek alapja lehet! Most egy francia receptet mutatunk ezzel az egészséges hozzávalóval.

Kép:Pixabay

Hozzávalók: 

kb. 1,5 kg kacsahús,
1 kg savanyú káposzta,
1 fej vöröshagyma,
3 gerezd fokhagyma,
2 dl fehérbor,
2 db babérlevél,
kevés só, őrölt bors,
majoránna

Elkészítés: 

a savanyú káposztát az egész hagymával, fokhagymával, babérlevéllel és a borral párolni kezdjük. A húst megtisztítjuk, daraboljuk, majd kevés olajon rövid ideig elősütjük. A húst a puhára párolt káposztához tesszük, kevés vízzel felöntjük, sózzuk, borsozzuk, kevés majorannával ízesítjük, és pár óráig pároljuk. A húst a káposztára szedve tálaljuk.

Forrás: www.vitaminsziget.com



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!