Facebook hozzászólás
403

Joghurtos almaleves

Végre itt a könnyű gyümölcslevesek szezonja! Nem csak meggyből készülhet ám finomság!

Kép:Pixabay

Hozzávalók:

60 deka alma,
2 deci natúr joghurt,
2 deci víz,
2 evőkanál cukor,
egy darab fahéj,
6 darab szegfűszeg,
fél citrom leve és csíkokra vágott héja,
csipet só

Elkészítése:

a szegfűszeget, a fahéjat és a citromhéjat a vízben 10-15 percig főzzük, majd kidobjuk belőle a citromhéjat és a fűszereket. Ezalatt a meghámozott almákat lereszeljük. A fűszeres levet lehűtjük, a joghurtot habosra keverjük a reszelt almával, majd cukorral, csipetnyi sóval és citromlével ízesítjük.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!