Facebook hozzászólás
2 793

Pina Colada koktél, a trópusi varázslat

A Pina Colada az egyik legfinomabb trópusi koktél, mely egy San Juan-i szállodában született meg, 1954-ben. Olyannyira népszerű lett, hogy 1978-ban Puerto Rico nemzeti italának választották. Elkészítése gyors, egyszerű, és a hozzávalók is könnyen hozzáférhetőek.

Pina Colada koktél, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Hozzávalók:
5 cl fehér rum
3 cl kókusz szirup
2 cl tejszín vagy kókusztej
1 dl ananász lé
5 dkg friss ananász
tört jég

Elkészítés:

A tört jeget az összes hozzávalóval tegyük turmixgépbe, keverjük össze, majd öntsük tulipán formájú poharakba. A poharak szélét dekoráljuk friss ananász darabokkal. Szívószál jár mellé.

 

 

Fülöp-szigeteki tésztasaláta
Az egyik amerikai utamon tanultam ezt a roppant egyszerű receptet, azóta is gyakran készítem, sőt, én is szoktam belőle munkahelyi ebédet kerekíteni, mondhatom, remek választás!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!