Káposztasaláta mustáros joghurtos öntettel
Az édeskés répa remekül illik a káposzta kissé vad ízéhez, a mogyoró képviseli a salátában a fehérjét, a hagyma és a mustár pedig csodás ízt ad a salátának.
Hozzávalók:
25 dkg gyalult fehér káposzta
12,5 dkg reszelt sárgarépa
5 dkg sótlan amerikai mogyoró
3 szál felkarikázott újhagyma
Öntet:
1 dl majonéz
1 dl joghurt
1 kávéskanál dijoni mustár
só
bors
Elkészítés:
A káposztát és a répát összekeverjük, hozzáadjuk a mogyorót és a hagymát. Az öntet hozzávalóit összekeverjük, a salátához adjuk. Salátaleveleken tálaljuk.
Savanyú káposztás, paszternákos fasírt
Most van a savanyú káposzta szezonja. Jótékony élettani hatásáról nem kell meggyőzni senkit. A mi éghajlatunk természetes multivitaminja, amely óvja és erősíti a belek egészségét, ezáltal pedig az immunrendszert.
Hozzászólás zárolva.