Grillezett csirkecomb
Grillezni jó, grillezni egyszerű, és grillezni muszáj is, hiszen nincs ennél jobb közös program a barátokkal, a családdal. Grillezésben a férfiak gyakran jeleskednek, így a nőknek csak az előkészítés, a tálalás, a mosogatás és a rendrakás jut, hát nem csábító?
Hozzávalók:
fejenként 1-2 csirkecomb
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál ananász lé
2 evőkanál reszelt gyömbér
5 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál méz
2 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál cayenne bors
4 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A pác hozzávalóit összekeverjük, a csirkecombokat ebben a pácban érleljük néhány órán át, ha van időnk, akár egy éjszakán át is. Faszenes grillen időnként megforgatva készre sütjük a combokat. A méz jelenléte a pácban fokozott figyelmet igényel, ne égessük meg a húst!
Hozzászólás zárolva.