Háromszínű kuszkusz saláta
Ha van otthon kuszkusz, nagy baj már nem lehet. Mindegy, hogy hús mellé köretnek eszed, vagy egy színpompás salátát dobsz össze belőle, percek alatt elkészülsz, és biztos, hogy jót eszel.
Hozzávalók:
20 dkg kuszkusz
25 dkg koktél paradicsom
2 avokádó
15 dkg mozzarella
egy maréknyi bébispenót vagy rukkola
Öntet:
1 evőkanál pesto
1 teáskanál citrolé
3 teáskanál olívaolaj
Elkészítés:
Forrázuk le a kuszkuszt 3 dl forrásban lévő vízzel, takarjuk le, tegyük félre öt percre. Keverjük össze a dresszing hozzávalóit, öntsük a megpuhult kuszkuszra, keverjük össze. Adjuk hozzá a félbe vágott paradicsomokat, avokádó szeleteket és a mozzarellát. Végül keverjük bele a spenót vagy rukkola leveleket.
Hozzászólás zárolva.