Facebook hozzászólás
325

Színpompásak, finomak, hidegek és melegek: kedvenc leveseink

A leveseknek fontos szerepe van étkezéseink között. Tápláló, étvággerjesztő, folyadékpótló szerep jut nekik. Hogy hidegen, melegen, krémesen vagy darabosan fogyasztjuk, az évszak és az ízlésünk határozza meg. Megmutatjuk öt kedvenc receptünket.

Hideg tejszínes meggyleves, Kép: receptguru.cafeblog.hu
Kép: receptguru.cafeblog.hu

 

Most van itt a szezonja a hideg meggylevesnek, készítsd el még ma! Receptért kattints a képre!

Karfiolkremleves, Kép: ahogyeszikugypuffad.blogspot.com
Kép: ahogyeszikugypuffad.blogspot.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A karfiolleves lehet csodás hófehér, krémes, ízletes. Hogy hogyan? A receptből megtudod, kattints a fotóra!

 

Tortellini leves, Kép: ahogyeszikugypuffad.blogspot.com
Kép: ahogyeszikugypuffad.blogspot.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tortellini levesbe is kiváló, nyári zöldségekkel párosítva pazar leves. Ugye, tudod, mi a dolgod? Igen, kattints a képre a receptért!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sütőtök leves, Kép: ahogyeszikugypuffad.blogspot.com
Kép: ahogyeszikugypuffad.blogspot.com

 

 

Sütőtök levest ezerféleképpen készíthetsz, de ha valami csodás, pikáns végeredményt akarsz, készísd naranccsal. Recept a képre kattintva.

Mediterrán csirkés bableves, Kép: husimado-eger.blog.hu
Kép: husimado-eger.blog.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bográcsos csirkés bableves, irtó jól hangzik, nem? Ha kipróbálnád, nincs más dolgot, mint áttanulmányozni a receptet. Igen, a képre kattintva.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!