Keverd újra, Buday! Újra képernyőn a sztárséf
Július 8-án, szombaton indul a LifeTV legújabb gasztroműsora, a Keverd újra, Buday, a népszerű séf, Buday Péter vezetésével. A szakember klasszikus és közkedvelt ételeket fog elkészíteni új hozzávalókkal és egészségtudatos módszerekkel. A séf a tudatos étkezés mellett a fenntartható fogyasztásra is szeretné felhívni a figyelmet.
A séf a tudatos étkezés mellett a fenntartható fogyasztásra is szeretné felhívni a figyelmet.
Bableves árpagyönggyel vagy brassói krumpli nélkül, zellerszárral: ilyen és hasonló ételekkel készül Buday Péter séf legújabb műsorában, melyben klasszikus és közkedvelt ételek készülnek majd minőségi és egészséges alapanyagokból. A környezettudatosság mellett könnyen elkészíthető és pénztárcakímélő megoldásokat szeretne bemutatni Buday.
A receptek saját fogyásom alatt születtek, ugyanis amikor elértem a 175 kilót, úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább. A megszokott ételeinket készítem a megszokott ízekben, csak az alapanyagokhoz nyúlok másképp – kezdte Buday Péter. Több fontos szempont alapján készítem el az ételeket. Nagyon fontos számomra a fenntarthatóság, ezért mindig igyekszem a lehető legtöbb szezonális, friss alapanyagot felhasználni. Az egészségtudatosság mellett az összetevők árát is figyelembe vettem, és mindenki számára elérhető hozzávalókkal főzöm, valamint a mai világ tempójának megfelelően, gyorsan elkészíthető recepteket mutatok be – mondta el a sikeres séf.
A Keverd újra, Buday kéthetente, szombatonként lesz látható a LifeTV műsorán.
Hozzászólás zárolva.