Facebook hozzászólás
134

Gasztrorandevú

Második éve rendezik meg az UTAZÁS kiállítás kísérő rendezvényeként a Gasztrorandevút, március 18-20. között, a Hungexpo C pavilonjában.

Alapvetően a hideg- és melegkonyhai szakácsok, cukrászok, felszolgálók, mixerek és italkínáló pohárnokok (azaz sommelier-k), szakmai versenye, ám számos olyan – a nagyközönség számára is nyitott – eleme van, amelyen titkokat, fortélyokat leshetünk el a mesterektől, ötleteket, tippeket kaphatunk az otthoni főzéshez, a különböző alapanyagok felhasználási változatosságához, az italok kínálásához.

A kiállított versenymunkák sem csupán szemet gyönyörködtető látványt jelentenek, hanem további ötletek forrásul szolgálnak. Az asztalterítési verseny „eredményeit” pedig nem csak ünnepi alkalmakhoz használhatjuk fel, hanem megismerhetjük a terítékek elhelyezésének, az asztal dekorálásának klasszikus szabályait és legújabb trendjeit.

Lovas Katalin



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

7 dolog, ami télen is kiváló kerti elfoglaltság lehet

Ahogy beköszönt a tél, sokan hajlamosak elfeledkezni a kert nyújtotta lehetőségekről, pedig ilyenkor is rengeteg…

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…
1 / 3 462

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!