Jeges nyalánkságok
A meleg nyári napokban a desszertek slágerlistáját a jeges édességek vezetik.
A gyári készítmények, a jégkrémek nagy előnye, hogy mindig állandó minőséget képviselnek, és bennük a fogyasztó nem csalódik: azt kapja, amit vár, amit a jégkrémes doboz oldalán lát. Ma már számtalan ízvariációban kaphatók, az idei nyár slágerei minden bizonnyal az új, gyümölcsös termékek, valamint a madártejes, a tiramisus, az oroszkrémes, a bonbon meggyes és a somlóis jégkrémek lesznek.
A cukrászdák legtöbbjében – sajnos – előre gyártott fagylaltot árulnak, ezért érdemes előnyben részesíteni azokat a helyeket, ahol helyben készítik ezt az édességet. A legjobb fagylalt még mindig a főzött, amelynek minősége nemcsak az alapanyagok frissességén múlik, hanem a cukrász fantáziáján is. A kreatív alkatúak mesebeli fagylaltkelyheket képesek varázsolni, amelyek nem csak az ember gyomrának, hanem szemének is kellemesek.
Hozzászólás zárolva.