Facebook hozzászólás
141

Izgalmas élmények, családi és szórakoztató programok vonaton

Nemzetközi és belföldi nosztalgiautazások, mozdonyvezetői diploma és lezárt útvonalak felfedezése, és Európa Kulturális Fővárosa a MÁV Nosztalgia 2010-es programjai között. 

Izgalmas históriás élmények, családi és szórakoztató programok vonaton

Nemzetközi és belföldi nosztalgiautazások, mozdonyvezetői diploma és lezárt útvonalak felfedezése, és Európa Kulturális Fővárosa a MÁV Nosztalgia 2010-es programjai között

2010. március 27-én a MÁV Nosztalgia dunakanyari, gőzmozdonyos kirándulásával megkezdődött a nosztalgiautazások szezonja. Idén a külföldi programsorozatok mellett, mozdonyvezetői diplomát szerezhetnek az érdeklődő és bátor utazók, történelmi helyszínekre és lezárt útvonalakra látogathatnak el, fesztiválvonatokra szállhatnak és kipróbálhatják a romantikus Gyertyafény Expresszt is.

„Napjaink rohanó világában, a fejlődő szórakoztató technika óriási kínálata mellett mi azt tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb igény van a tradicionális értékeket megőrző kikapcsolódásra és programokra. A MÁV Nosztalgia 2010-ben közel 20 nosztalgiautazást, fesztiválvonatot és új szolgáltatásként élményvonatos utakat szervez belföldön és külföldön egyaránt” – mondta el Szendrey András, a MÁV Nosztalgia ügyvezető igazgatója.

Gőzmozdonyos múltidézés
Idén tavasszal a gőzmozdonyos kirándulásokat a MÁV Nosztalgia történelmi helyszínekre szervezi. Az utasok legendás magyar gőzmozdonyokkal utazhatnak, amely mögé a legszebb muzeális kocsikat állítják, és a személyzet is korhű ruhában várja a kirándulókat. A húsvéti gödöllői kastélylátogató vonat utasait a Királyi Váróteremben Sissi és Ferenc József köszönti indulás előtt, az esztergomi kiránduláson pedig külön fotómegállást is szerveznek, így teljessé válik a históriás élmény.

Fesztiválok éve a MÁV Nosztalgiánál
2010-ben a MÁV Nosztalgia a PÉCS 2010 programsorozat kapcsán új szolgáltatásaként Élményvonatot indított. „Az Élményvonatot igen nagy érdeklődés övezte, így megállapodtunk a gyulai Kisüsti Pálinkafesztivál és a Békéscsabai Kolbászfesztivál szervezőivel két új élményvonat indításáról” – nyilatkozta Szendrey András. „Az élményvonatokon igyekszünk olyan interaktív programokkal és gasztronómiai különlegességekkel színesíteni az utat, hogy a fesztiválozók már útközben ráhangolódjanak a célállomás programjaira.”

Romantikus időutazás, finom étkek, zenei csemegék
A Gyertyafény Expressz szalon-, bár- és étkezőkocsiból álló luxusszerelvénye háromórányi gasztronómiai kalandot nyújt a különleges utazásra és romantikus atmoszférára vágyóknak. 2010-ben már öt alkalommal indul a négyfogásos vacsorát és vonatfelfedezéssel egybekötött programot kínáló expressz.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!