Facebook hozzászólás
308

Kimonó a menő

Az ősz beköszöntével a hűvösebb napokra több népszerű irányvonalat frissítettek fel a divattervezők.

Az őszi ruhatár egyik legeredetibb darabja lehet a kimonó szabású felöltő. Akár ruhaként akár izgalmas blúz formájában viseli – a kimonóban biztosan a pillantások kereszttüzébe kerül.


Ez az ázsiai virágmintás kimonó felső szinte minden alkalomra hordható. Különlegessé az elől megköthető széles fekete szalagöv teszi.



Alkalmi kimonó szabású tunika fényes selyemhatású anyagból háromnegyedes japán ujjakkal. A hátul megköthető derékpánt testhezállóvá teszi a felsőt, kiemelve az alakot. 


A vidám virágmintás kimonó ruhák mell alatt megköthető fazonjukkal minden alakon remekül mutatnak! A selyem anyagú, derékvonalban finoman gumírozott ruhák különlegessége a hasított kimonó ujj.


Az azúrkék-pezsgőszín szaténfényű kimonó ruha visszafogott eleganciájával, finom vonalvezetésével hívja fel magára a figyelmet. A két szín hosszanti kombinációja karcsúsítja, nyújtja az alakot.


A tiszta selyemből készült, pillekönnyű átlátszó blúz akár alkalmi viseletként, akár farmernadrággal hordható – csak legyen, aki aki felhúzza hátunkon a zippzárját!


Tavaszt hoz az őszbe ez az üde, pasztellszínek kombinációjában megálmodott felső. Bár fiatalosan modern, szintén a tradicionális japán viselet ihlette.


A könnyű, szép esésű anyagból készült hosszított tunika fazont a hagyományos japán nyak-megoldás és a gazdagon díszített kelme teszi különlegessé. Ápol és eltakar!


Ennek a csodaszép mélyen dekoltált, hagyományidéző alkalmi blúznak minden ruhatárban meglenne a helye. Még a  dekoratív, kontrasztos színösszeállításnál is feltűnőbb a strasszokkal díszített, mell alatt futó széles szalag.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!