Facebook hozzászólás
78

A divatdiktátorok hatása és a focigöncök galériája

Egy pillanatra se ringassuk magunkat abba az illúzióba, hogy a divatvilág a stadionokon kívül rekedt a vb alatt. A foci vb ugyanis kitűnő alkalom egy-egy új kollekció piacra dobására, mind a focisták, mind pedig a játékosok számára.

Azt már elég hamar megtudhattuk, hogy az angol válogatottat Mr. Armani öltözteti hűvös eleganciájú ruhákba, de a divatvilág a meccsekre siető rajongóknak is trendi cuccokat kínál, sőt arra vonatkozóan is ad útmutatót, hogy ezeket a darabokat miként viseljük.

A vb alatt teljesen természetes dolog, hogy kedvenc csapatunk iránt érzett imádatunkat öltözetünkben is ki akarjuk mutatni, nem mindegy azonban, hogy ezt miként tesszük.

Két fontos alapszabály van:


  1. Mindig olyan darabokat válasszunk, amelyek jól illeszkednek egymáshoz, és ruhatárunkhoz is.

  2. Mindig csak egy darabot viseljünk belőlük. Semmi szükség arra, hogy tetőtől talpig beborítsuk magunkat kedvenc csapatunk logóival és színeivel.

Ha például ezt a színes, és a karján mintás dzsekit öltenénk magunkra, akkor jobban tesszük, ha egy visszafogottabb darabot társítunk hozzá, mintha például valamilyen mezt erőszakolnánk alá. Választásunk essék inkább egy fehér színű magas nyakú garbóra és egy farmerre.

És természetesen, a cipzárt ne húzzuk fel. Így ugyanis sokkal lezserebbnek hat.

Ha nagyon muszáj, (de csak nagyon), akkor öltsünk magunkra mezt. Ezt azonban próbáljuk úgy viselni, hogy a lehető legkevésbé rontsa megjelenésünk összképét. Ideális lehet például egy farmert húzni hozzá. Azt azonban jó tudni, hogy ezek a mezek többnyire nem épp bőrbarát anyagból készülnek.

Ha igazi rajongók vagyunk, mindig legyen kéznél kedvenc csapatunk sálja. Fontos alapszabály azonban, hogy ezt csak szigorúan a meccs napján lehet viselni. Elég cikisen mutat ugyanis például a tél derekán ez a zöld FIFA-sál egy háromnegyedes kabáttal megspékelve.

Viszont egy színben vele harmonizáló pólóval már már igazán trendi.

A sportdzseki mellett egyedül egy jól kiválasztott sapka (elején kedvenceink emblémájával) lehet az a focis kellék öltözetünkben, amit a hétköznapok során is bátran viselhetünk. Ehhez persze kötelező betartani a sapkaviselés etikettjét (pl. randevún szigorúan tilos viselni, és étkezés alatt nincs helye a fejünkön).





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!