Facebook hozzászólás
91

„Mindenki másképp csinálja”- már, ha csinálhatja

Lecsillapítja a háborgó lelket, oldja a stresszt. Egy kellemes szexuális együttlét megnyugtató hatása mellett növelheti az önbizalmat is, ami kihathat az élet sok területére.

„Van, aki megmondja, hogy mit szabad / Van, aki nem teszi, amit nem szabad”- állítja a jól ismert LGT-dal. Tehát mindenki másképp csinálja.

Egyesek tiltják, míg mások nem. Van, aki szerint csodákra képes, töltekezni lehet belőle és segít ellazulni, míg mások szerint felesleges energiákat von el a játékosoktól. És természetesen minden nagyobb sportesemény előtt felvetődik a kérdés: ki engedi és ki nem a játékosoknak?

Igen, jól sejtik: a szexről van szó.

Már az ókori Rómában felmerült ez a kérdés. Elsőként az idősebb Plinius (történetíró) elmélkedett a szex sportra gyakorolt hatásáról: szerinte, ha egy atléta tunya, akkor a szex energetizálhatja.

A mostani foci világbajnokság néhány csapatkapitány viszont nem osztja Plinius nézeteit, ezért szextilalom lépett érvénybe pl. Irán, Japán, Costa Rica és Szaud-Arábia csapatában. Volt olyan csapatkapitány, aki egyenesen nem engedte a feleségeket és barátnőket Németországba utazni, mondván, hogy ez nem lenne jó hatással a játékosokra.

Carlos Alberto Parreira viszont állítja, hogy a meccs előtti szex önmagában nem ártalmas. Ha csak szexről van szó, akkor semmi gond. Ha azonban a játékos nem eszik megfelelően, nem alszik, hanem teszem azt, iszik vagy cigizik, az  már komolyabb problémát okoz.

Dr. J.B Ntege Ssengendo, a Sportorvosi Bizottság elnöke úgy véli, hogy a szex hatással lehet ugyan a játékos teljesítményére, de nem elsősorban fizikai szempontból. Egy edzett játékostól szerinte nem von el annyi energiát egy szexuális aktus, ami veszélyeztetné a teljesítményét.

Uganda csapatorvosa szerint az ideges játékosokra kifejezetten jó hatással lehet a szex. Feltéve persze, ha nem közvetlenül a játék előtti napon történik az aktus.

A szexlecsillapítja a háborgó lelket, oldja a stresszt. Egy kellemes szexuális együttlét megnyugtató hatása mellett növelheti az önbizalmat is, ami kihathat az élet sok területére.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Amit érdemes tudni a peptidekről

A tudatos bőrápolással és a szépségápolási termékek körültekintő megválasztásával sokat tehetünk annak érdekében,…

Panaszok, amikkel érdemes azonnal fogorvoshoz fordulni

Köztudott, hogy nőként fokozottabban ki vagyunk téve a különböző fogászati problémáknak, hiszen a fogaink állapotát…
1 / 3 459

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!