Facebook hozzászólás
56

A kávé csökkenti az infarktusveszélyt?

A veszélyeztetettség az egyén anyagcseréjétől függ!

Egy friss tanulmány szerint a kávé nem minden esetben árt a szívnek.

A koffein káros hatása az egyedi anyagcsere függvénye, írja a berlini „Guter Rat” című fogyasztói magazin kanadai tudósok kutatási eredményeire hivatkozva.

Azoknál az embereknél, akik hamar lebontják a méreganyagot az eredmények alapján minden csésze kávé csökkenti az infarktusra való hajlamot! Ha azonban a koffein a szervezetben lassan bomlik le, a rizikó már napi két-három csésze fogyasztásával 36 százalékkal emelkedik.

Forrás: AFP 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!