Facebook hozzászólás
78

Ez a leggyorsabban fogyasztó fűszer!

A borsikafű, más néven csombor a régi magyar konyha alapvető fűszere, diétázók is bátran használhatják!

Hogy miért is? Mert az erős feketeborsot lehet vele helyettesíteni, ráadásul csökkenti a bab, a káposzta, a borsó, a krumpli és a gomba felfújó hatását. Kiváló gyomorerősítő, elősegíti az emésztést. Ezért is szeretik a fogyni vágyók, ám vigyázni kell vele, az ételekbe csak az utolsó percben szabad hozzáadni, különben keserűvé teszi az ízét.

A friss, szétmorzsolt hajtások enyhítik a rovarcsípések okozta kellemetlen érzést, de emeli a vérnyomást is.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!