Facebook hozzászólás
258

Bujaság, titokzatosság, felszabadultság…

Nagy Judit, az MTV műsorvezetője a monogrammjából alkotott eNJé márkanevű, saját csokoládékollekcióival lép a nagyközönség elé. A nemes csokoládé-alapanyagokból, terület és fajtaszelektált kakaóbabokból készült első bonbonválogatása, a SZÍVDOBBANÁS öt, különleges ízvilágú csokoládékölteményt tartalmaz többek közt olyan nem mindennapi fűszerekkel mint a damaszkuszi rózsaolaj, a vadbors vagy a tömjén, a mirha és díszítésként egy arany korona. A csokoládé-kollekció összművészeti alkotás lett, hiszen a bonbonok zenészt és képzőművészt egyaránt megihlettek. Ennek eredménye szintén látható, hallható a díszdobozon és a benne található, ebből az alkalomból rögzített CD lemezen.

Nagy Judit, az MTV műsorvezetője gyermekkorától benne élő, csillapíthatatlan vágyát önti formába azzal, hogy Valentin-nap alkalmából saját készítésű csokoládékollekcióival lép a nagyközönség elé.

“A csokoládémesterség számomra Tudomány és Művészet, a csokoládé pedig olyan, mint a szünet a zenében. Megállít. Csak egy pillanatra. Egy apróka falat, amiben illat, hang és íz szabadít fel ezernyi, mélyen nyugvó emléket, érzést, fájdalmat, indulatot. Szétolvad a szájban, szétterül a lelkünkben. Teljes valónkat behálózza. Ha hagyjuk…. A csokoládé nyitogat. Olykor begyógítja a sebeket. Elgondolkodtat és változtatásra sarkall. Így lett életállomásaim szintézise.” – nyilatkozta a bájos műsorvezetőnő, aki az elmúlt három évben több nemzetközi csokoládékészítő tanfolyamot is elvégzett és a legjobb belga mesterektől tanulta a csokoládékészítés fortélyait.

A számozott és szignált díszdobozban érkező, limitált darabszámban készülő csokoládéköltemények az elérhető legnemesebb alapanyagokból, terület és fajtaszelektált kakaóbabokból készült csokoládéból születnek meg. Judit minden kollekció ízvilágát más és más, 100%-os tisztaságú egyedi fűszer vagy illóolaj hozzáadásával alkotja meg. A különlegesen finom bonbonokat zenék, versek, színek, illatok ihletik, tervezésüket a műsorvezetőnő spontán érzései, intuíciói irányítják,

Nagy Judit első, Valentin-napra és a báli szezonra szánt csokoládé-szelekciója, a SZÍVDOBBANÁS öt, különleges ízvilágú csokoládékölteményt tartalmaz: a Bujaság nevű bonbon fűszere a bors. Íze egy vad indákkal átszőtt kertbe visz minket. Százféle illat vibrál a levegőben s közben valami huncutul megcsíp. A második csokoládé a Titokzatosság, ami a nőt esendővé, a férfit harcossá teszi. A benne található rózsaolaj által kifejezi az újdonság varázsát s az izgalmat, s mikor a szív kalapál. Kíváncsiság hajt. Éveken át, akár egy életen át. A Felszabadultság ízét az illatos, bódító, komplex aromájú tonkabab adja, amelyben a vanília, és a keserűmandula jegyei keverednek. A szabad szerelem, a mámor és bódulat. keserű illat és édes íz ötvözete ez. A júliustól októberig virágzó, fűszeres illatú, gazdagon virágzó cserje, a kasszia adja a Biztonság alapját, melybe belekapaszkodhatunk, mert ott van, jelen van, bennünk van, akkor is, ha egy nap édes és akkor is, ha bús. Ez a bonbon egy kesernyés, illatos afrodiziákum, amely örökké lángolóvá teheti a szerelmet. Az ötödik bonbon pedig nem más, mint a Teljesség édesnaranccsal, tömjénnel, mirhával készül, rajta arany koronával, mely magában foglalja a Nőt, a Férfit, és egymást kiegészítő, beteljesítő szerelmük gyümölcsét, a gyermeket.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!