Facebook hozzászólás
189

Hogyan kaphatsz egy újabb esélyt az élettől?

Egy könyv, mely igazán optimista tippeket ad, mely pont akkora, hogy befér a táskádba, mely pont olyan szép, hogy bátran előveheted bárhol olvasni, mely olyan örömteli perceket szerez számodra, hogy szívesen adnád ajándékba minden ismerősödnek is!

Tartalom:

Egy könyv, mely nem mondja el sok száz oldalban a semmit, hanem a lényeges dolgokra fókuszál. Kövesd a könyvben leírtakat, kezd el alkalmazni a napi tanácsokat, és bizonyítsd, készen állsz a változásra!

120 igazán optimista tippet ad, melyet, ha követsz, és saját életedre alkalmazod, akkor 60 nap múlva már egy másik úton jársz, 120 nap múlva bölcsebb leszel, 240 nap múlva tőled kér tanácsot a környezeted, és 365 nap múlva birtokában leszel az elégedettség állapotának.

Egy olyan irodalmat tartasz a kezedben, ami röviden összefoglalja, mik azok, amiket jó lett volna tudni már 18 évesen, milyen dolgokkal ne foglalkozz, amik visszavetnek, vagy éppen, mi az, amit azonnal meg kell tenned önmagadért. Tégy jó benyomást másokra, inspiráld a környezetedet, és légy önmagad!

Ami ebben a könyvben van, azt csinálják a
• sikeres
• boldog
• elégedett
• gazdag
• optimista emberek.
Akarsz közéjük tartozni? Akkor cselekedj! Én végigjártam ezt az utat. Nekem sikerült. Neked fog?

Ízelítő:

„MOSOLYOGJ! Ha ezt megteszed, már semmi másra nem lesz szükség. Vagy mégis? Igen, ugyanis a probléma gyökere onnan ered, hogy sokkal gyakrabban, mintsem azt beismernéd, vezeti tetteidet a vágy, hogy öltözeteddel, vásárlási szokásaiddal, mindennapi használatai tárgyaiddal, a lakhelyed megválasztásával jó benyomást tegyél másokra. Ám, vajon a márkás termékek, a drága eszközök tényleg hatásosak? Egy-két pillanatra biztosan rád terelik a figyelmet, de ez a fajta odafigyelés garantáltan nem tart sokáig. Mert a valódi, emberi értékek sokkal hatásosabbak, mint a látszatdolgok. Szívességet tenni, mosolyogni, megkínálni egy pohár vízzel… ez örökre képes bevésődni az elmébe, ellentétben a pénzért megvásárolható dolgokkal…”

Témák:

18 dolog, amit jó lett volna idejekorán megtudnom
8 dolog, amit mától felejts el!
30 dolog, amit még ma tégy meg magadért!
20 tuti tipp ahhoz, hogy jó benyomást tégy másokra!
Hogyan kaphatsz egy újabb esélyt az élettől?
14 konkrét tipp mások inspirálására
A végső csapás önmagadra – 7 nap, 7 érv, 7 azonnali változás
12 boldogságrecept elfoglalt, nyűgös, stresszes embereknek!





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!