Facebook hozzászólás
240

A legszebb luxusékszerek karácsonyra

Minek is örülhetne jobban egy nő karácsonykor, mint egy gyönyörű ékszernek? Minél csillogóbb, annál jobb. Minél több benne a gyémánt, annál szebb. És minél többe kerül, annál nagyobb a boldogság. Ünnepi ajánlatunkban összegyűjtöttük a legtrendibbeket.

Stephen Russel a gazdagok egyik kedvenc ékszertervezője. Aki igazi luxusra vágyik, biztosan értékel egy ilyen fülbevalót: nem csupán a design, de a felhasznált anyagok is pompásak, platinából, gyémántból és opálból alkotta meg ezt a csodát.

Nincs olyan, aki szereti az ékszereket, és nem ismeri a Tiffany nevet. Aki azonban meg is tudja fizetni, olyan biztosan kevesebb van az országban. Ha mégis, az idei kollekcióból ezt a fehér aranyból, gyémántból és pink zafírból, különleges üvegtechnikával készült rózsát ajánljuk.

A Thomas Sabot pár évvel fedezte fel magának Magyarország és az ékszerkedvelők. Különleges kínálatukban főként a fiatalok válogatnak, és bár olcsónak nem mondható, azért ha nagyon vágyunk rá, össze lehet gyűjteni egy medálra valót.

A Noir ékszerek igazán trendinek számítanak, és nem csak a gazdagok, de a híresek körében is. A különleges darabokat olyan sztárok is szívesen hordják, mint Sarah Jessica Parker vagy Rihanna. Ez a repülő malacka gyűrű cirkóniából és aranyból készült, és egészen biztosan szerencsét hoz az új évben.

 

Természetesen nem feledkezhetünk meg egy olyan klasszikusról, mint a Gucci. Ez a márka nem az extravaganciáról híres, inkább az időtlen szépségről. A mi választásunk ez a tizennyolc karátos aranygyűrű, amit rózsaszínű zafírokkal raktak ki.

A 125 éves Bulgariban nem csalódik, aki luxusra vágyik. Akár hagyományos, akár modernebb darabot szeretne, biztosan talál kedvére valót. Mint például ez a gyémántoktól súlyos nyaklánc.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!