Facebook hozzászólás
148

Kincs ingyen?

Budapest óvodáiban, kulturális intézményeiben járva új gyerekprogram-magazinnal találkozhatunk, amely havi rendszerességgel kültéri és beltéri programok százait kínálja. A KINCS névre keresztelt magazin a szülőket segíti a választásban, az elfoglaltságok – a hagyományos programfüzetekkel ellentétben – a 0-14 éves korosztálynak szólnak.

Szombat van. Kimozdulnának, az időjárás azonban nem túl kegyes. Esik. Még dél sincs, de az összerakott, szétszedett, majd újra összerakott legok tucatjaitól már csak gólyalábakon lehet közlekedni a lakásban. A gyerek unatkozik. Valamerre el kellene indulni. Tényleg menjünk át megint a mamáékhoz? Vagy vegyük célba a legközelebbi sportáruházat? Esetleg egy bevásárlótúra? Nem valami nagy ötlet. Vagy inkább kezdjük el böngészni az internetet? De mire eligazodunk a virtuális rengetegben… Ismerős dilemma?

Süveges Nóra és Gikovszki Sznezsana kisgyermekes anyukák, az ő fejükből pattant ki az ötlet: szükség lenne egy olyan kiadványra, amely összegyűjti a kicsiknek szóló programokat, lehetőségeket, amelyből pillanatok alatt kimazsolázhatjuk a főváros adott napra szóló kínálatát. Így született meg a KINCS.
A KINCS sokoldalú gyerekprogram-magazin, amely pelenkás tipegőktől a kiskamaszokig kínál programlehetőségeket. Hónapról-hónapra megkönnyíti választást a szülőknek, hiszen összegyűjti, majd több szempont szerint rendszerezi is a budapesti programokat, legyen szó színházról, koncertről, moziról, játszóházas- vagy épp szabadtéri elfoglaltságról. Rövid ajánlóival irányt mutat a gyerekkönyvek, CD-k és játékok tengerében.
Ha fellapozzuk a KINCS-et, nyugodtan hagyatkozzunk rá egyfajta kulturális iránytűként, amely segít abban, hogy gyermekeinket már az első lépésektől hozzászoktassuk a minőségi időtöltéshez.

A Budapest több száz pontján, elsősorban óvodákban, színházakban, művelődési központokban, könyváruházakban és játszóházakban terjesztett ingyenes magazin hasznos társa lesz valamennyi szülőnek, akiknek akkor sem kell elkeseredniük, ha a hónap első néhány napjában nem jutnának hozzá a KINCS-hez. Lapozgatható formában ugyanis a teljes füzet elérhető a http://www.kincsprogram.hu címen, hamarosan pedig külön webes felülettel, a teljesség igényére törekvő gyerekprogram-gyűjtéssel, külön facebook profillal és óvodákat, iskolákat mozgósító, ötletes felhívásokkal, pályázatokkal is jelentkezik a magazin.

http://www.facebook.com/kincsprogram
http://www.flickr.com/photos/kincsprogram



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Ezért szeretjük nőként a harisnyanadrágot viselni

A női lét egyik legfontosabb eleme a külső megjelenés, ami a mindennapok szerves része. Éppen ezért napi szinten…

Amit érdemes tudni a peptidekről

A tudatos bőrápolással és a szépségápolási termékek körültekintő megválasztásával sokat tehetünk annak érdekében,…
1 / 3 459

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!