Facebook hozzászólás
1 027

Sajtos-brokkolis ravioli – vacsora percek alatt

Ha szeretjük a tésztát és a brokkolit, akkor egy remek ebédre vagy vacsorára akár össze is párosíthatjuk őket. Sajtokkal és ízlés szerint pirított bacon szalonnával tehetjük felejthetetlenné. Nem egyszeri eset lesz az elkészítése, ebben biztosak ehetünk.

16506989_1516491255045016_338737289_nbrokkolis
Már a látványa is étvágygerjesztő Kép: K.J

Hozzávalók:
60 deka ravioli
40 deka brokkoli
10 deka feta v gauda sajt
5 deka parmezán
400 ml főzőtejszín,
só, bors,
szerecsendió

Elkészítés:
Megfőzzük a raviolit, és mikor feljönnek a víz tetejére kiszedjük, majd ugyanabban a vízben megfőzzük a brokkoli rózsákat. Felforraljuk a főző tejszínt, beletesszük a sajtot és simára keverjük. Sózzuk, borsozzuk, reszelünk bele egy kevés kis szerecsendiót. A raviolit és a brokkolit tányérra rakjuk, meglocsoljuk a tejszínes szósszal, és megszórjuk parmezánnal.
Tipp: Ha fokozni szeretnénk az ízhatást, és egy kis zsiradékot is kívánunk, akkor a főzőtejszínhez tehetünk egy kis bacon szalonna zsiradékot is (akár szalonna darabokkal együtt) .

Brokkoli fasírt

Mi lehet egészségesebb, mint egy zöldségekből készült fasírt, amelyhez zabpelyhet használunk, és nem bő olajban sütjük, hanem sütőben, minimális olaj felhasználásával?



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!