Facebook hozzászólás

AZ ŐSZI ERDŐ POMPÁJA

Nem a dögös, az elegáns a menő

Exkluzív kollekciót dolgozott ki a hölgyeknek a Gucci a LuisaViaRomával a CR Runway 90. évfordulója alkalmából. Figyelmük mindenre kiterjedt a kosztümtől a fülbevalón át egészen a kalapig. Mint mindig, ezúttal is az elegancia dominál.

Őszi divat, 2019, Kép: gucci
Kép: gucci

Az őszi erdő minden színe megtalálható a kollekcióban. Most csak egy-egy darabot választottam ki kedvcsinálónak, vagy inkább irányadónak. Ha ezeket az árnyalatokat, formákat választod, biztosan nagyon divatos leszel, akár Rómába, akár Párizsba utazol az ősszel.

Koskás kabát,Kép gucci
Kép gucci

A nagy sláger a kockás. Alkatodtól függ, hogy kicsi vagy nagy kockákat választasz. A világ egyik legismertebb divatháza a karcsú fiatal hölgyeknek nagyobb, élénkebb színeket ajánl, míg a szürke apró az erősebb alkatú nőknek is jól áll.

Kockás nadrágszoknya, Kép: gucci
Kockás nadrágszoknya, Kép: gucci

Nemrég éppen Katalin hercegné viselt ehhez hasonló nadrágszoknyát egy iskolai látogatás alkalmából, és istenien állt rajta. Igaz, az volt, és egyszínű. Mellesleg egy padlizsánlila felső volt még rajta. (Ez a színpárosítás se hiányozzon az őszi gadrobból!) A tökéletes alakján remekül mutatott. Lám-lám, e merésznek tűnő darabot még egy hercegné is viselheti egy protokoláris rendezvényen is!

Kalap, Kép: gucci
Kép: gucci

Idén az elegáns kalap is nagy divat. Ezt látva Audrey Hepburn jut eszembe, aki remekül tudta viselni az ilyen típusú fejfedőket.

Fülbevaló, Kép: gucci
Kép: gucci

Ezen az őszön a fülbefalók is cizelláltabbak, játékosak, mutatósak. A legkisebb fejmozdulatra „működésbe lépnek”. Ezt viselve a figyelem rögtön az arcodra terelődik.

Kosckás kosztüm, Kép: gucci
Kép: gucci

A lényeg, hogy Gucci szerint idén ősszel fantasztikus színekben pompázhatunk, a szabásvonalak azonban egyszerűek, elegánsak a divatház stílusához  illően. Te is válaszd ki bátran a saját stílusodnak megfelelőt, és élvezzük ezt a gyönyörű „vénasszonyos nyarat”!

Penélope Cruz ékszerpremiere

Ünnepi ékszerek, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

A régi hollywoodi ragyogás ihlette azt a kollekciót, amit a minap mutattak be a nagyközönségnek. A népszerű filmcsillag, Penélope Cruz Atelier Swarovski-val álmodta meg a fényűző csillagokkal, drágakövekkel és gyémántokkal készült kollekciót.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 159

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!