>
Facebook hozzászólás

Lukács Laciék szembeszálltak a zivatarral

V2-es motorok, Marshall-ládák, dübörgő rock és égi áldás – mozgalmas napot zárt tegnap az Open Road Fest. Rohanj Alsóörsre!

V2-es motorok, Marshall-ládák, dübörgő rock és égi áldás - mozgalmas napot zárt tegnap az Open Road Fest.
Kép: ORF

A délelőtt sokan nyeregbe pattantak és vezetett túrán járták be a környéket, mások a Balaton partján pihenték ki az előző este fáradalmait. A legkisebbek is versenybe szálltak, és lábbal hajtható járgányaikon száguldva bebizonyították, hogy már most vérükben van a motorozás.

Gyerekmotorosok, Kép: ORF
Kép: ORF

Ezt követően látványos extrémsport és kaszkadőr bemutatók vették át a terepet, Gáborecz István nekilátott az idei fa alkotás kifaragásának, és a legkoszosabb vasak is megtisztulást nyertek.

The New Roses, Kép: ORF
The New Roses, Kép: ORF

A nagyszínpad programját a német The New Roses nyitotta, akik őrületes gitárszólókkal kápráztatták el a közönséget, majd színpadra léptek a nagyágyúk, akik pillanatok alatt feltüzelték a hangulatot. A legkitartóbb Tankcsapda rajongókat még a hirtelen jött eső sem tántoríthatta el, amit Lukácsék tömény zúzással háláltak meg. De beszéljenek inkább helyettünk a képek!

Koncerthangulat, Kép: ORF
Koncerthangulat, Kép: ORF

Az izgalmas programfelhozatal a hétvége közeledtével sem apad: érkezik az Apocalyptica, a Canned Heat, a Leander Kills, és a Zenevonat az LGT sztárjaival, folytatódnak a látványos bemutatók, lesz lovas rodeo show és erősember bajnokság, és továbbra is zajlik a Nyerj egy Harley-t! játék. Még nem késő elindulni…

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Az állatoknak is van lelkük!

- Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 161

Cégkártya

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!