Életforma.hu


Pikáns és omlós csirkeszárnyak

Pikáns és omlós csirkeszárnyak 

Íme egy fogás, amely a gyorséttermek egyik legkedveltebbjei közé tartozik, holott otthon is könnyedén elkészíthető. Megfelelő fűszerezéssel ugyanolyan, ha nem jobb lesz az eredmény!
Szűzérme baconköntösben

Szűzérme baconköntösben 

A sertés legnemesebb részéből, a szűzérméből rengeteg ízletes étel készíthető, arra azonban figyeljünk, hogy könnyen szárazzá válhat, ha nem megfelelően bánunk vele. Itt a bacon adja meg azt a pluszt, amit a szűzérme megkíván.
Nyereg alatt puhul a hús?

Nyereg alatt puhul a hús? 

Mitől lesz egy hús ízletes és porhanyós? A legfontosabb a hús minősége, ám a kémiai folyamatok az állat levágását követően sem állnak le. Miről árulkodik a hús színe és az állaga? Hogyan érleljünk otthon, házilag? Mindez kiderül a Laboratorium.hu legfrissebb konyhakémiai cikkéből...
Illatos, omlós csirke

Illatos, omlós csirke 

Kínai gyorséttermek kínálatában szereplő klasszikus fogás, amit otthon is elkészíthetünk, és biztosak lehetünk benne, hogy sokkal finomabb lesz, mint a gyorséttermi.
Egyszerű kacsás költemény, ahogy Mártiéknál szeretik

Egyszerű kacsás költemény, ahogy Mártiéknál szeretik 

Imádják a barátnőim a sült kacsacombot, mégsem sikerül nekik. Vagy kiszárad, vagy íztelen, vagy nem tudom mit csinálnak szegény párával... na, de most, itt a megoldás! Ez egy ízletes csoda, ami biztosan nyerő egy ünnepi estére, sőt, akár egy jó kis Valentin-napra is! Vágj bele nyugodtan, mert ezzel nem tévedhetsz!