Életforma.hu


Így készítsünk hamisítatlan argentin marhasteaket!

Így készítsünk hamisítatlan argentin marhasteaket! 

Mi jut először eszünkbe Argentínáról? A tangó, a dél-amerikai hegyláncok, és persze a legendásan ízletes marhahús! Szerencsére már nálunk sem ismeretlen az argentin konyhakultúra, amibe a profi séfeknek hála budapestiként is könnyű beleszeretni, de akár otthon is megpróbálhatjuk elkészíteni az ikonikus rib-eye steaket.
Nyereg alatt puhul a hús?

Nyereg alatt puhul a hús? 

Mitől lesz egy hús ízletes és porhanyós? A legfontosabb a hús minősége, ám a kémiai folyamatok az állat levágását követően sem állnak le. Miről árulkodik a hús színe és az állaga? Hogyan érleljünk otthon, házilag? Mindez kiderül a Laboratorium.hu legfrissebb konyhakémiai cikkéből...