Facebook hozzászólás

Mi kerüljön a gasztronindzsa és a sufni-mester fája alá?

A moziban is a saját roquefortját majszolja, percenként méri a pulzusát vagy rosszul van, ha összekevered Frankensteint a teremtményével? Személyre szabott karácsonyi tippjeinkkel idén az ínyencektől a kultúrsznobokig mindenkit elkápráztathatsz!

 

Ejtőernyős ugrás, Kép: The Famous Grouse
Kép: The Famous Grouse

Az adrenalin-vadász: A visszafogottabb sportembereknél nem lőhetünk mellé egy uszoda vagy egy fitness bérlettel, a haladókat pedig nyugodtan dobjuk be a mélyvízbe egy ejtőernyős ugrás, lövészet vagy MMA edzés-kuponnal. Egy „mindent mérő” okosóra is bekerülhet a fa alá, hogy biztosan ne álljon meg napi 10 000 lépés alatt, de végső esetben néhány kiló fehérjére is kerülhet piros masni.

Hegedülés közeli, Kép: The Famous Grouse
Kép: The Famous Grouse

A kultúrharcos: Ő az, akinek még biztosan van DVD lejátszója és könnyekig meghatódik egy díszdobozos Fellini-összestől, de egy szofisztikáltabb színház-, vagy hangversenybérlettel, szépirodalmi csemegével is levehetjük a lábáról. Vigyázzunk a közhelyekkel, kerüljük a mindig teltházas előadásokat és a bestsellereket! Alternatív produkciók, Machiavelli olasz nyelven és barokk kamarazene vezet a szívéig.

Egy pohár ital, Kép: The Famous Grouse
Kép: The Famous Grouse

A gasztronindzsa: Az utca másik végéről is megállapítja a cabernet korát, szerinte Gordon Ramsay csak egy puhaszívű Mary Poppins, a whisky és whiskey közti különbséget pedig hamarabb ismerte,

Nem csak szarkáknak
Történetének legmagasabb, 130 millió forint összkikiáltási árú ékszerkollekciójával készül a BÁV a decemberi karácsonyi aukciójára. A legkiemelkedőbb tételek közé egy rekordméretű, 5,7 karátos brillgyűrű, nagyértékű zafír és gyöngyékszerek, valamint a királyok ékszerésze, Ernst Paltscho által készített art deco melltű tartoznak.

mint az abc-t. Asztalfoglalás egy gourmet étterembe, ajándékdobozos kiadás Skócia kedvenc arany nedűjéből, vagy egy különleges főzőtanfolyam a maszáj konyha kincseivel dobogtatja meg az ízlelőbimbóit.

A stílusspíler: Egyszerűen nem lehet slamposságon kapni. A közértbe is a legszebb mandzsettagombját kapja fel, tudja, mi fán terem a burgundi vörös és a szemüvegkerete összhangban van a zoknijával. Emeljük a gardróbja fényét prémium bőrkesztyűvel vagy pénztárcával, elegáns nyakkendővel.

Férfi háttal tóparton, Kép: The Famous Grouse
Kép: The Famous Grouse

A magyar vándor: Minden vagyona elfér egy bőröndben, az őszi szünetet New Yorkban, a szilvesztert pedig az Amazonas partján tölti. Wifivel táplálkozik, a lebomló bambusz étkészlete nélkül egy lépést sem tesz és megvan a véleménye az all inclusive-nyaralókról. Egy strapabíró hátizsáknak, polaroid fényképezőgépnek, kis méretű masszázslabdának vagy műanyagmentes kulacsnak mindig örül.

Barkácskészlet, Kép: The Famous Grouse
Kép: The Famous Grouse

A sufni-mester: Szerelő még nem járt nála, hiszen egy gyufaszállal és egy használt rágóval mindent meg lehet javítani. Maga faragta a teásszekrényét és valószínűleg övé a világ legnagyobb szögkészlete. Tegyük szebbé a karácsonyát egy limitált kiadású, vintage szerszámkészlettel, csillogó ütvefúróval vagy egy hétvégi kárpitozás workshoppal!

Töltsük meg aranyló élményekkel az őszt
Ilyenkor utazni nemcsak azért jó, mert kevesebben kirándulnak, de azért is, mert vége a főszezonnak, és kedvezőbb áron tudunk szállást foglalni. Legyen szó bel- vagy külföldről, érdemes autóba pattanni, kiszakadni a megszokott hétköznapokból, és feltöltődni az év végi hajrá előtt. Az időjárást figyelve pedig nem árt, ha becélzol egy jó kis wellness-központot, ahol egy hidegfont sem akadályoz meg a tökéletes kikapcsolódásban! Indulhatunk?
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

HÍREK

1 / 1 136

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!