Facebook hozzászólás

Mindenki Nessajt keresi!

A sulin kívüli napok számával egyenes arányban nőnek a youtuberek, bloggerek és vloggerek oldalainak látogatottsági adatai. Miért ne köthetnék össze a fiatalok az izgalmasat a hasznossal és a menőt a szülők kisegítésével.Nekik ad most tanácsot Nessaj.

De ki is az a Nessaj?
Ő egy elég populáris arc a youtuberek világában, amiről feliratkozóinak száma is tanúskodik. Több mint 306 000-en követik – ez nagyjából annyi, mint 5 Veszprém nagyságú város népessége.

Nessaj Kép: wifipedia.hu
Nessaj Kép: wifipedia.hu

Nessaj most úgy döntött, hogy a szórakoztató tartalmai között olyan témákat is feldolgoz, amiből egyébként a Z- vagy Alfa-generációsok is sokat tanulhatnak.
Ők persze szinte már a köldökzsinórral csatlakoztak az internethez, de még számukra is létezik hasznos információ, amiről eddig nem tudtak. Mert bár bármit megkeresnek nekünk a neten, és segítenek okoseszközeinkkel, ahhoz, hogy hogyan állítsák be a routert vagy változtassák meg a wifi-jelszót, talán nekik is jól jön egy kis segítség – ezt pedig a Wifipédián, a UPC wifi-kisokosán találják meg, többek között Nessaj videós tartalmaiban.
Ha pedig már mindent tudnak, szüleikkel is megoszthatják a wifi-cikkeket, hogy ne minden esetben őket bombázzák a kérdéseikkel, hanem inkább a Wifipédiához forduljanak.

Nessaj eddig két wifis témát dolgozott fel az oldalon, az elsőben az otthonon kívüli wifi felkutatásának kínszenvedésekkel teli útját mutatja be – de ne aggódjunk, a végére megtalálja a legegyszerűbb megoldást –, a második „Nesstech” videójában pedig azt mondja el, milyen trükkökkel és praktikákkal hozhatjuk ki a legtöbbet a routerünkből.

Az oldalon egyébként a látogatók sok mindent megtalálhatnak a wifi rejtelmeiről: különböző rovatok között válogathatnak, hogy a szórakoztató tartalmak mellett hasznos, érdekes, biztonsághoz kapcsolódó és technológiai jellegű információk is a birtokukba jussanak.

Segítség kell? Kérdezz a wifi-kisokostól!
Ha gond adódik, és be kell állítanunk telefonunkon a wifit, vagy ha biztonságossá szeretnénk tenni a böngészést csemetéink számára, és se időnk, se türelmünk arra várni, hogy ezt valaki más megcsinálja nekünk, forduljunk a Wifipediához, a UPC új wifi-kisokosához!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Erre alszunk egyet!

Baji Balázs, Cseh László, Jakabos Zsuzsanna, Gyurta Gergely, Kenderesi Tamás, Szatmári András, Barka Emese és még…

5 érdekesség a spermáról

Íme, 5 olyan információ a spermáról, amivel nem találkozik minden nap az ember, és amelyek között több meglepő is…
1 / 1 492

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

HÍREK

1 / 1 140

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!