Facebook hozzászólás

Ki viseli idén a nadrágot?

Válaszom: mindenki, aki megtalálja a neki legmegfelelőbbet! Ne feledjük, igen praktikus öltözet, a nyaralás elmaradhatatlan darabja. Most különösen a bokán felül, de a halásznadrág alatt érők a legmenőbbek. Azért a ruhákról sem feledkezzünk el! Dobj a bőröndbe majd egy jó kis romantikus darabot is!

Még mindig nem találtad meg a tökéletes nadrágot, amelyikben minden domborulatod megfelelően látszódik? A francia származású Alexia Elkaim megtalálta a tutit egy párizsi iparművészeti üzletben, egy pulóver képében. Olyan varrástechnikát tanult, amire később egy egész üzletet alapított.

Miaou nadrágja, Kép: Luisaviaroma
Miaou nadrágja, Kép: Luisaviaroma

A különleges illesztéssel nincs olyan nő, akinek ne tudna szenzációs nadrágot ajánlani függetlenül alakjától, függetlenül a kilóktól. Így született meg a nálunk még alig-alig ismert Miaou, ami már elindult világhódító útjára. A módszerrel a farmertől a hímzett pamutig minden készíthető, tehát a Te ruhásszekrényedből sem hiányozhat. A Miaou nadrágokat olyan sztárok hordják előszeretettel, mint a mexikói születésű, de amerikai színésznő, Selena Gomez és a szintén amerikai színésznő, Bella Hadid.

Szóval, ha másként nem, tervezz be egy római vakációt, és szerezz be egy ilyen nacit. De ha Rómába mész, ne felejts el egy kis könnyű virágos ruhát is magaddal vinni! Csodás leszel egy forró, romantikus vacsorán!

Nyári ruhák 2018-ban, Kép: Luisaviaroma
Nyári ruhák 2018-ban, Kép: Luisaviaroma

Ibiza ihlette meg a tervezőket, Jana Sascha Havemant és Laura Castrot. A tavaszi-nyári 2018-as kollekció merész és erőteljes,

Trendforduló a sminktetkóban
Többet fejlődött a sminktetoválás az elmúlt 5 évben, mint az azt megelőző két évtizedben. Elterjedése azonban még évekig eltart.

lágy és érzékeny szövetekkel párosított nyomatokkal büszkélkedhet. A Boho-chic kollekció eleganciájába és könnyedségébe még az angol szupermodell, Kate Moss is beleszeretett. Ezen a nyáron ezek a ruhák nagyon elegánsak lesznek – függetlenül attól, hogy egy mediterrán szigetre utazol, vagy csak álmodozol róla!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Fellapoztuk Gyuri bácsi naptárát

Márciusra is jutott egy gyógynövény a bükki füvesember naptár naptárjában. Gyuri bácsi különleges…

Amit tudnod kell az esemény után

Ha a szexuális együttlétkor nem megfelelően (vagy egyáltalán nem) védekeztetek, a nem kívánt terhesség elkerülése…
1 / 1 474

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!