Facebook hozzászólás

Legyél trendi tetőtől talpig

Ocelot minta és aszimetria. Elsőre ezt a kettőt veszi észre az ember, ha ránéz a kifutóra, ahol a 2019-es esztendő tavaszi-nyári modelljeit látjuk. Elsőre kicsit meghökkentő, de letisztult variációi az idősebb korosztálynak is tetszeni fog!    

Ismét divatba jött a párducmacska, vagyis az ocelot minta. A Közép- és Dél-Amerikában élő ragadozó bundája homokszínű-világosbarna fekete foltokkal. Ha ezt a mintát, vagy akár csak ennek színvilágát öltöd magadra, már divatos leszel ezzel a szettel.

Ocelotmintás blúz és szoknya, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Mi is mehetne ehhez a legjobban, mint egy különleges sportcipő. Jó kis lapos sarkú, amivel egy farsangi házibuliba is el tudsz menni, és benne hajnalig táncolni.

Sportcipő, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Most pedig jöjjön egy nagyon cuki, romantikus nyári fehérség, amit ugyancsk fel tudsz venni egy jó kis kendővel vagy zakóval a farsangi buliba.

Fehér ruha, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Estére ezzel a cipővel rendkívül elegáns, de nyárra itt egy pántos, szaladgálós!

Fehér szandi, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Szóval egy csipetnyi vadság, egy csipetnyi romantika, és Te lehetsz 2019 sztárja! Irány a gadrób, és keress valamit ehhez!

Lőttek a füstösségnek
Mindenki a legszebb formáját szeretné hozni egy ünnepen, legyen az egy meghitt vacsora vagy akár egy fényűző szilveszteri buli. Ezekre a különleges alkalmakra Szabó Doris, a világ legismertebb kozmetikai vállalatai egyikének sminkmestere egy visszafogott, finom, mégis ünnepi és elegáns sminket álmodott meg, amelyet az idei tél dekorációs trendjei ihlettek. Hölgyeim, elő a palettákat!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Hová szedjük a sátorfánkat?

Budapest környékén számos apró, vagy nem is olyan apró település várja a fővároshoz kötődőket, akik valamilyen…

Készülj az őszre, kedvesem!

Rövidesen tényleg beköszöntenek a komolyabb hidegek, egyes előrejelzések szerint már a héten fagyok is jöhetnek…
1 / 347

HÍREK

1 / 1 146

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!