Facebook hozzászólás

Legyél trendi tetőtől talpig

Ocelot minta és aszimetria. Elsőre ezt a kettőt veszi észre az ember, ha ránéz a kifutóra, ahol a 2019-es esztendő tavaszi-nyári modelljeit látjuk. Elsőre kicsit meghökkentő, de letisztult variációi az idősebb korosztálynak is tetszeni fog!    

Ismét divatba jött a párducmacska, vagyis az ocelot minta. A Közép- és Dél-Amerikában élő ragadozó bundája homokszínű-világosbarna fekete foltokkal. Ha ezt a mintát, vagy akár csak ennek színvilágát öltöd magadra, már divatos leszel ezzel a szettel.

Ocelotmintás blúz és szoknya, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Mi is mehetne ehhez a legjobban, mint egy különleges sportcipő. Jó kis lapos sarkú, amivel egy farsangi házibuliba is el tudsz menni, és benne hajnalig táncolni.

Sportcipő, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Most pedig jöjjön egy nagyon cuki, romantikus nyári fehérség, amit ugyancsk fel tudsz venni egy jó kis kendővel vagy zakóval a farsangi buliba.

Fehér ruha, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Estére ezzel a cipővel rendkívül elegáns, de nyárra itt egy pántos, szaladgálós!

Fehér szandi, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Szóval egy csipetnyi vadság, egy csipetnyi romantika, és Te lehetsz 2019 sztárja! Irány a gadrób, és keress valamit ehhez!

Lőttek a füstösségnek
Mindenki a legszebb formáját szeretné hozni egy ünnepen, legyen az egy meghitt vacsora vagy akár egy fényűző szilveszteri buli. Ezekre a különleges alkalmakra Szabó Doris, a világ legismertebb kozmetikai vállalatai egyikének sminkmestere egy visszafogott, finom, mégis ünnepi és elegáns sminket álmodott meg, amelyet az idei tél dekorációs trendjei ihlettek. Hölgyeim, elő a palettákat!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!