Facebook hozzászólás

Meghökkentően kockázatos

Kockás az idei ősz igazi slágere. A színekre azt mondhatjuk, hogy valódi, tobzódó ősziesek, de erre még rátesz a kockás, hiszen egy darabon, például kabáton belül, többféle is van belőle. 

Klasszikus kockás a kockással. Így lehet összefoglalni az idei ősz slágerét. A divattervezők valóban szabadjára engedték a fantáziájukat, mert színben ugyan harmonizálnak az anyagok, de meghökkentően alkalmaznak többfélét is egy darabon belül.

40 éves a Trapper
Még élénken emlékszem, arra, amikor a Magyar Rádió Szolnoki Stúdijában kollégáimmal megírtuk és felvettük a Trapper Farmer első reklámját. Aki csak aznap benn volt, mindenki szerepelt, és remekül érzetük magunkat! Nagy dolog volt ez, hisz még csak akkor kezdtük elhagyni a “Cipőt a cipőboltból!” korszakot. 1978-ban történt mindez! Íme, egy kis összeállítás az egykori keleti blokk első indigó farmerjáról.
Kockás kabát, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Nézelődtem a hazai kirakatokat is, de nálunk még nem igazán jelentek meg a kockák. Egy üzeletben találtam egy szürke-kék sálat, de az sem igazán tetszett.

Kockás nadrág, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Az eladó szerint nem véletlen, mert nem is rendeltek többet. A kockás ugyanis nagyon kevés nőnek áll jól, így nem valószínű, hogy még évekig ezt fogjuk hordani!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Anya, kérem előre a jussomat!

Nemcsak a terhesség alatt, a tervezési időszakban is érdemes fokozni a folsavbevitelt! Vajon miért van az, hogy egy…

Nem százas, csak 99?

Becslések alapján napjainkban mintegy 200.000 honfitársunk szenved Alzheimer-kórban vagy valamilyen, különböző…
1 / 1 491

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 140

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!