Facebook hozzászólás

Meglepődsz! Mutatjuk, milyen 2017 esküvői divatja

Akár menyasszonyként, koszorúslányként vagy vendégként várod az esküvői szezont,biztosan örömmel fogod hallani, hogy az esküvői divatban végre igazán a természetesség dominál. A fashiondays.hu stylistjai neves divatbloggereket kértek fel, hogy mutassák be a 2017-es esküvői trendeket, akiket az ifjú feleség, modellből lett fotós, állított kamera elé. Nézzétek!

A mostani szezonban az esküvői ruhák, valamint a nyári alkalmi ruhák divatjában is rendkívül fontos tényező a kényelem, a lágy színek és természetes anyagok használata. Szerencsére már nemcsak szalonokban, hanem számos egyéb úton is megtalálhatjuk a tökéletes ruhát a nagy napra. Meyer Eszter Virág, a Masni bloggere is erre buzdít:

„Az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek a bensőséges összejövetelek és a minimalista, sallangmentes ruhák. Nem kell több százezres ruhát kölcsönöznie sem a menyasszonynak, sem a koszorúslányoknak, hanem akár webshopokból is meg lehet rendelni, majd akár többször felvenni a választott darabot más kiegészítőkkel kombinálva.

esküvői divat2

Légy laza menyasszony!

A fashiondays.hu stylistjai szerint a merevség kezd teljesen eltűnni a menyasszonyi ruhák divatjából, ehelyett a könnyedség, lágyság és kényelem dominál. A tervezők már olyan kreációkat alkotnak, melyekben a menyasszonyok akár egész nap jól érezhetik magukat. Egyre inkább háttérbe szorul a fűző, az abroncsos szoknya, a merev fátyol és a túlzott díszítések, sőt már a beállított kontyok sem divatosak. Az idei menyasszonyi ruha trend sok inspirációt merít a hippi, vintage stílusból: laza, bő maxiruhák, finom virágdíszek, könnyed tüll és áttetsző felületek dominálnak.

esküvői_divat6

Koszorúslányoknak: rózsaszín álomvilág és pasztell minden mennyiségben

Az idei tavaszi/nyári szezonban hódítanak a lágy pasztellszínek, főszerepben a rózsaszín különböző árnyalataival, melyeknek tökéletes terepe az esküvői divat. Akár koszorúslányoknak, akár vendégeknek nagyszerű megoldás, ha pasztellek különböző variációiba öltöznek, hiszen ezek a színek remekül mutatnak együtt, és garantáltan csodás esküvői fotók készülnek majd, amit Debreczeni Zita is megerősített.

„Nagyon örültem neki, hogy idén hódítanak a lágy pasztellek, mert a saját esküvőmön semmiképpen nem akartam kontrasztos színeket választani. A hófehér menyasszonyi ruhám és a koszorúslányok halvány rózsaszín ruhái szépen harmonizáltak a környezettel és jól mutattak együtt a fotókon is.”

esküvői_divat

Felejthetetlen megjelenés vendégeknek: klasszikus romantika

Az idei nyári trendek egyik vezérfonala a romantika, és a klasszikus nőiesség elemeinek felidézése. A pliszírozott darabok valamint a légies tüll tökéletes választás, akár menyasszonyi, akár koszorúslány vagy alkalmi ruháról van szó. A csipke is remek kiegészítője lehet egy outfitnek, Debreczeni Zita például egy csipkeboleróval és csipkekesztyűvel dobta fel saját menyasszonyi ruháját.

esküvői_divat3

Finom kiegészítők és fémes csillogás

A fashiondays.hu stylistjai szerint az idén nagyon népszerű fémes csillogású darabok visszaköszönhetnek az esküvői szezonban a kiegészítőkön is. A fehér menyasszonyi ruhák és halvány koszorúslányruhák nagyszerűen kombinálhatók ezüst- vagy aranyszínű cipőkkel, valamint bármilyen ruhát feldob egy csillogó kis borítéktáska. Ékszerek terén az igazán apró és visszafogott darabok a divatosak. Egy szolid, köves fülbevaló, vékony nyaklánc és hozzáillő karkötő, valamint egy keskeny gyűrű jó választás minden lágy esésű, könnyed ruhához.

Debreczeni Zita és a bloggerek
Debreczeni Zita és a bloggerek

A lefotózott ruhákból készült esküvői válogatás limitált ideig elérhető a fashiondays.hu-n. (Forrás: Fotók: fashiondays.hu, Fotós: Debreczeni Zita)

No és mi kell még egy emlékezetes esküvőhöz? Például egy stílusos karikagyűrű, és egy csodás frizura!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…

Fuccs a hétvégi kerti partinak! Ez szinte biztos!

Magassági hidegcsepp okoz hidegfrontot jellemző tüneteket! Ne várjunk a kánikulára, nem tér vissza a hétvégére sem,…
1 / 1 487

Receptek

HÍREK

1 / 1 136

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!