Facebook hozzászólás

ÍGY VISELD A FORRÓSÁGBAN

Nyárias is lehet a kis fekete

Színdivatok jönnek, és mennek, a fekete és a fehér egyeduralma viszont hosszú évek óta töretlen. A legsötétebb árnyalatot azért kedveljük, mert mindenhez illik, a hétköznapokon és a különleges eseményeken is megállja a helyét. Sokan mégis a szekrényük mélyére száműzik nyárra, de most stílusszakértőink bebizonyítja, hogy a legmelegebb évszakban is van helye.

Minden nőnek megvan a kedvenc színe, és gyakran a divatszínekkel kapcsolatban is elcsábulunk, de mindannyian tudjuk, milyen központi szerepe van annak a bizonyos kis fekete ruhának a ruhatárunkban. A kis fekete köré épült mítosz a legjobb példája annak, hogy mennyire jól kihasználható ez a szín. Különösen akkor, ha az évszakok hangulatához igazítjuk, és az aktuális szezon sztárkiegészítőivel egészítjük ki. Szabó Erika összeállított négy lehetséges alternatívát arra az esetre, ha szeretnéd feldobni a fekete szettedet.

Natúr báj

Natúr báj, Kép: fashion days
Natúr báj, Kép: fashion days

A természetes anyagok most különösen divatosak, a szalma, juta és gyékény alapanyagok a táskákon, a kiegészítőkön és a szandálokon is visszaköszönhetnek. Ezek a natúr részletek a legegyszerűbb fekete ruhának is különleges, játékos és bájos hangulatot kölcsönöznek, így törik meg a fekete szín szigorúságát. Ha igazán kimaxolnád ezt a stílusirányt, akkor válogass a telitalpú szandálok és az olyan természetes alapanyagokból készülő kiegészítők között, mint amilyen például a kagyló.

Sportos és neon

Sportos és neon, Kép: fashion days
Sportos és neon, Kép: fashion days

Az élénk, neonos színek annyira távol állnak a feketétől akárcsak a fehér. Ha igazán drámai, figyelemfelkeltő hatást szeretnél elérni, akkor azt javaslom, hogy válogass ezek közül – figyelmeztet a stílusszakértő. Az élénk árnyalatok a sportos, laza stílusú szetteken mutatnak igazán jól. Egy feltűnő minta egy egyszerű pólón, egy extrém felírat a karórán vagy egy domináns kiegészítő, mint például egy rózsaszín pilóta stílusú napszemüveg vagy öv mind erősítik a sportos stílust. Ha igazán merész vagy, akkor a fekete alapon színes mintás darabok között is szétnézhetsz: ez a színes pöttyös fürdőruha nemcsak figyelemfelkeltő, de bohókás is így igazán hozza a nyári hangulatot.

Tündöklő akár a nap!

Tündöklő, akár a nap, Kép: fashion days
Tündöklő, akár a nap, Kép: fashion days

Ha fekete, akkor napsárga. A sárga szín tökéletes kiegészítője a mogorva árnyalatnak. Leginkább a nőies és kényelmes szettek színösszeállításaként tudjuk elképzelni nyáron ezt a párost. Egy lapos talpú, de csinos papucs plusz egy különleges formájú táska is elég lehet ahhoz, hogy egy lágy szabású fekete ruhát feldobj. A végeredmény aranyos kiegészítőkkel tovább fokozható: arany részletekkel készült napszemüveg és az egymáshoz illő nyaklánc-fülbevaló páros megkoronázza a szettet.

Dark hippi

Dark és hippi, Kép: fashion days
Dark és hippi, Kép: fashion days

Nemcsak a színkombinációkkal lágyíthatjuk a feketét, hanem a különböző nőies mintákkal is. Merítsünk ihletet a virágos, hippis stílusból. A virágminták tökéletes vidám hangulatot tükröznek. Akár egy fekete alapon apró virágmintás egyberuhával is elérhető ez a hatás, kiegészítőként pedig a lapos talpú saruk tökéletesen passzolnak hozzá. Nem kell tartani a különböző méretű virágokkal díszített darabok mixelésétől sem, ez a különleges cseresznyevirágos karóra például izgalmas kiegészítője lehet a mintás és az egyszínű daraboknak egyaránt.

Amikor randizik a divat és a praktika

Sportcipő, Kép: premieroutlet
Kép: premieroutlet

Profi és amatőr sportolóként egyaránt fontos, hogy mit viselünk edzés közben, hiszen növelhetjük teljesítményünket a megfelelő sportruházattal. Ennek eléréséhez érdemes megfelelő öltözetet választanod. Tarts velünk, szakértőink segítenek eligazodni a sportcuccok világában!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Eldorádó!!! Frontmentes hétvége jön!

Végre azt mondhatjuk, hogy nem érkezik front a hétvégén! Sőt, napos lesz az idő! Gyerünk kirándulni, sétálni,…

Hashimotóval sem lehet jód a terhességgel!

A pajzsmirigy zavarai az egész életre képesek rányomni a bélyegüket. Nagy szerencsénkre ezen ma már az…
1 / 1 506

PÁRKAPCSOLAT

A százéves fodrász története

A 102 éves Shitsui Hakoishi nyolcvanöt éve dolgozik fodrászként, és egyelőre nem tervezi, hogy nyugdíjba menne. A japán Idősek napja ünnepe alkalmából a kameráknak mesélte el élettörténetét.
1 / 211

HÍREK

1 / 1 159

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!