Facebook hozzászólás

Öltözz ki ma este!

Kapd elő az elegáns ruhádat, tűsarkúdat, a fiúk vegyenek öltönyt, nyakkendőt, mert ma, vagyis október 13-án tarjuk a nemzetközi öltözz ki napot. Menjetek vacsorázni, adunk hozzá néhány tippet!    

2009 óta tartják ezt a bohókás napot, az International Suit Up Day-t, vagyis az öltüny és az elegancia napját.

Így jártatm anyátokkal - főszereplők, Kép: wikimedia
Így jártatm anyátokkal – főszereplők, Kép: wikimedia

Eredete egy tévésorozatból származik. A nagyon népszerű Így járam anyátokkal egyik szereplője Barney Stinson arról volt híres, hogy elegáns öltöny nélkül sehol nem jelent meg (kivéve a temetéseket) – persze ezzel is froclizva a többieket. A közönség kezdeményezésére jött létre ez a nap, ami az évek során különösen a fiatalok, a diákok körében lett népszerű.

Ha már így van, csapjunk bele mi is, ehhez pedig adok egy-két ötletet. A fiúknak ma kötelező az öltöny és a nyakkendő!

Férfi öltöny, Kép: luisaviaroma
Menő férfi öltönyök, Kép: luisaviaroma

A hölgyeknek mindenképp egy trendi, rafinált “kis feketét” mutatok. Kísérője egy szuper fülbevaló. (Állati hozzá az állatmintás kabát is!)

Elegáns ruha, 2018, Kép: luisaviaroma
Elegáns ruha, 2018, Kép: luisaviaroma

És most irány vacsorázni! Lepd meg, és vidd el a kedvesed! Nincs nő, aki egy ilyen meghívást visszautasítana!

Egy jó sztori: Őszi esküvő jeligére
Egy álomesküvő minden lány legtitkosabb vágya! Most ősszel ehhez minden adott is lesz, ha ügyesen tervezgetnek a jegyesek! Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló akcióval hamarosan megkezdődik az Öszi Esküvő Kiállítás a Hungexpon! Idén először a Happy Bridal Days keretében a házasulandó párok jelentős kedvezményekhez juthatnak, ha ügyesek! A látogatók részesei lehetnek a Katti Zoób exkluzív kollekcióbemutatójának is. Íme, egy kis ízelítő!

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

6 tipp a kutyás nyaraláshoz

A kutyák a legtöbb helyen családtagnak számítanak, akiktől nem szívesen válunk meg a nyaralások alkalmával sem, akár még külföldi célpont esetén sem. Az alábbiakban összeszedtük a…
1 / 139

HÍREK

1 / 1 140

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!