Facebook hozzászólás

Ufó lopakodott a táskámba

Kilencven másodperc alatt Sophia Lorent varázsolok belőled – ígérte egy kedves hölgy, amikor arra kért, teszteljem egy új szépségápoló berendezésüket.  Zűrös, pörgős egy újságíró élete, kevés időm marad a kozmetikusra, az arcápolásra, gondoltam, kipróbálom, hiszen nem jelenhetek meg sehol nyúzott arccal. Jött is az alkalom, egy kétnapos sajtóesemény Szentgotthárdon és Stájerországban. Sok remek programunk volt, és nekem mindenütt toppon kellett lennem – mindezt kevés és könnyű csomaggal. Sok külföldi forgatás után ebben már rutinom van…

Ufó meg én, Kép: László Márta
Csak teljesen tiszta bőrön használd! Kép: szelfi

Több mint négyórás buszozás után érkeztünk meg egy stájer sonkamanufaktúrába. Megnéztük, miért szeretik a malacok Mozartot, végigkóstoltuk a sonkákat, majd egy csokimúzeum következett, ahol velem együtt megszámlálhatatlan Gombóc Artúr kóstolta végig a világ minden tájáról érkezett kakaóbabból készült édességeket. Szentgotthárd elegáns termálszállójában wellnessprogram következett, szóval jól elfáradtam. Fél kilenckor kezdődött a vacsora, így gyorsan rendbe kellett szednem magam, és tudtam, ott lapul a táskámban egy kis repülő csészealj, egy kis ufó, ami majd Sophia Lorent varázsol belőlem. Remek, itt a premier. Egy USB-csatlakozóval már otthon feltöltöttem a laptopomról(, de ez a telefontöltőröl is ment volna). Ráraktam egy kis ginzenggel és olívaolajjal áitatott párnácskát, az esti kezelőmaszkot, és már ketyegett is a 90 perc…

A kézben is könnyen elférő ufó először felmelegíti a bört, hogy megnyíljanak a pórusok. Ezután zizegni kezd, azzel jutnak a bőrbe a hatóanyagok. A másfél perc alatt háromféle LED-fény árad belőle. A vörös eltünteti az öregedés jeleit, és stimulálja a kollagéntermelést, a zöld élettelivé teszi a halvány arcszínt, és kiegyenlíti a bőr tónusát, a kék elpusztítja a pattanásokat kiváltó baktériumokat, és stimulálja a vérkeringést.

Ufó meg fiatal hölgy, Kép: foreo
Ilyen, amikor már fiatalon elkezded! Kép: foreo

Mit mondjak, úgy néztem ki, mint máskor egy húszperces masszázs után! Jöhetett egy gyors, finom smink, vacsora, hosszú beszélgetés, borkóstolás, ismerkedés. Egyszóval nem sokat aludtunk, mert reggeli után máris indultunk Őriszetnpéterre, a tökfesztiválra. Ott sem nézhetek ki akárhogy, és akkor ismét bevetettem az én kis ufómat, de reggel már a hialuronsavval és vörös algával átitatott nappali párnácska következett. 90 másodperc alatt újra jól éreztem magam a bőrömben. Jöhetettek a tökök, az újabb programok, a buszozás… Este 8 felé értem haza, de a bőröm még akkor is feszes, kellemes tapintású volt, a reggeli smink pedig tökéletesen mutatott.

Azt még el sem mondtam, hogy később kiderült, hogy az én kis ufóm még a telefonommal is beszélget egy applikáció segítségével. Szóval, ufó nélkül egy tappottat se! Ilyen rohanós, ám de már nem túl fiatal nőnek, mint én, ez egy szuper cucc! Sőt, megsúgom, karácsonyra a barátnőim is ilyet kapnak! Rájuk fér!

Forgasd vissza az idő kerekét, azután nézz tükörbe!
Könnyebb gubbasztani egy nagy fotelben, és merengeni esetlegesen megkopott szépségünkön? …A csudába! Én azt mondom, inkább küzdj érte! Pattanj fel, hallgasd meg, mit ajánl a szakember! Tudd meg, bárki számára elérhető a fiatalosabb, frissebb, szebb bőr, ha megfogadod Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikus mesterének, gyógykozmetikusának tanácsait, és na hagyd, hogy elcsúfítson a csúnya őszi idő!

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Eldorádó!!! Frontmentes hétvége jön!

Végre azt mondhatjuk, hogy nem érkezik front a hétvégén! Sőt, napos lesz az idő! Gyerünk kirándulni, sétálni,…

Hashimotóval sem lehet jód a terhességgel!

A pajzsmirigy zavarai az egész életre képesek rányomni a bélyegüket. Nagy szerencsénkre ezen ma már az…
1 / 1 506

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

HÍREK

1 / 1 159

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!