>
Facebook hozzászólás

Valentin – újragondolva

Bonbon, ékszer, gyertyafényes vacsora? A hagyományos Valentin napi ajándékok kora lejárt, a legtöbb ember manapság valóban hasznos dolgokat választ ajándéknak ezen az ünnepen – állítják a szakemberek. Ha a párod szereti a túrázást és az outdoor életmódot, válassz neki olyan ajándékot, amivel hosszú évtizedekig a legtöbbet tudod kihozni a közös természetjárásból.

Azok, akik gyakran töltik a hétvégéket természetben az erdőt járva, tudják, hogy egy kompakt, könnyű hátizsákkal mennyivel nagyobb élmény a mozgás. Egy jó darab tökéletes társ rövidebb, egynapos túrákhoz, sőt, ha egy vidám, színeset választasz, akkor még jó kis városi kiegészítő is lehet. Praktikus a ferde cipzáras, mert könnyen megtalálsz benne mindent: szendvicseket, zsebkendőt, termoszt. Egy téli túrán mindkettőtöknek jól fog jönni egy korty forró ital.

Hátizsákos pár, Kép: Fjallraven
Hátizsákos pár, Kép: Fjallraven

Ha a párod szeret rendszeresen kirándulni, nincs olyan ajándék, amivel nagyobb örömet okozhatnál neki, mint egy kiváló minőségű és megbízható túrabakancs. Érdemes egy komolyabb darabot választani. Olyat, ami például újratalpalható. Sőt, a jobb bakancsok nemcsak a túrázáshoz jók. Egy vidám szoknyával, nadrággal városi viseletre is alkalmas. Akkor sem kell aggódnod, ha elakadtok a hóban! A jó bakancs ugyanis – 30 fokban sem csúszik! Irány a természet!

Na, ne! Wifi nélkül nincs vacsi?
Bár a csapból is a Bálint-nap és a hozzá tartozó vacsorák folytak, repkedtek a piros, szív alakú lufik, mégsem tartotta mindenki illően tiszteletben az intim pillanatot. Százból mindössze kilencen vallották, hogy a világ minden kincséért sem vették fel a telefont a kettesben töltött esten – derül ki abból a nem reprezentatív felmérésből, amit Valentin-nap alkalmából egy népszerű női portál készített.

 

Facebook hozzászólás

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

Receptek

HÍREK

1 / 1 162

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!